Crowdfund Cursus van IBA Coaching

Crowdfund Cursus van IBA Coaching

Wil jij altijd al gaan beginnen met vastgoedbeleggen, maar heb je geen idee hoe je zo’n vastgoedproject gaat financieren? Dan is de Crowdfund Cursus van IBA Coaching zeker iets voor jou. IBA Coaching leert jou namelijk hoe je je vastgoedbeleggingen kunt financieren met crowdfunding. In deze review lees je alles over of deze cursus de moeite waard is.

Over IBA Coaching

IBA Coaching is een coachingsbureau dat is opgericht door Marijn en Chantalle Noordermeer. IBA staat hierbij voor de financiële vrijheid, die je kunt behalen door waar IBA voor staat: Imagine, Believe, Achieve. Marijn en Chantalle zijn zelf na hun middelbare school gestopt met studeren en zijn toen ervaring gaan opdoen in de praktijk. Op hun dertigste zijn zij door middel van vastgoedbeleggen al financieel onafhankelijk geworden.

Steeds meer mensen begonnen om hun advies te vragen, omdat zij duidelijk succesvol waren in het vastgoedbeleggen en crowdfunden. Daarom zijn Marijn en Chantalle uiteindelijk hun eigen coachingsbedrijf begonnen. Ondertussen bieden ze hierbij ook verschillende cursussen aan. Een cursus hiervan is de Crowdfund cursus.

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: Niet bekend.

Prijs cursus: 299 euro

Kortingsmogelijkheden: Dit is al een kortingsprijs, oorspronkelijk kost de cursus 1270 euro.

Geschikt voor / voor wie: De cursus is geschikt voor beginnende en gevorderde vastgoedbeleggers die meer willen leren over de mogelijkheden van crowdfunding.

Wat leer je in de cursus?

Overzicht modulen

  1. Hefbomen
  2. Verschillen tussen financiering bij de bank en via de crowd
  3. Via welke platformen kun je crowdfunden?
  4. Hoe verlies je geen tijd tijdens het crowdfunden?
  5. Wanneer is crowdfunden de juiste manier om vastgoed te financieren?
  6. Wat is er mogelijk met de crowd?
  7. Tips, tricks en eigen projecten
  8. 14 dagen IBA Membership om je vragen te stellen

Wat leer je in de cursus?

In de cursus leer je alles over crowdfunden om te kunnen vastgoedbeleggen. De modules bevatten zo’n 3 uur aan videomateriaal met bijbehorende opdrachten om de stof nog beter te kunnen verwerken. Sowieso heb je levenslang toegang tot de cursus en al het materiaal. En je krijgt dus 14 dagen toegang tot de online community waarin je al je vragen kunt stellen.

Reviews over de Crowdfund Cursus

Op Trustpilot zijn in totaal 43 reviews over IBA Coaching in het algemeen te vinden, waarbij ze gemiddeld 4,3 uit 5 sterren scoren. Weinig reviews gaan echter in op de Crowdfund Cursus zelf. Wel zijn de reviews erg positief en dat zegt zeker iets over IBA Coaching in het algemeen. De recensenten geven IBA Coaching vooral complimenten over hun deskundigheid en de persoonlijke aanpak. Je kunt al je vragen altijd stellen.

Reviews over Crowdfund Cursus van IBA Coaching
Bron: Trustpilot

Voordelen & Nadelen

Deze cursus heeft verschillende voordelen. Sowieso is het cursusmateriaal uniek, want er zijn niet veel andere cursussen over crowdfunding als financieringsmethode voor vastgoed. Daarbij wordt de cursus gegeven door ervaringsdeskundigen. Marijn en Chantalle kregen het zelfs als eerste voor elkaar om een vastgoedproject voor 100% te kunnen financieren door middel van crowdfunding.

Omdat de cursus bestaat uit video’s, opdrachten, de mogelijkheid tot het stellen van vragen en praktijkvoorbeelden, leer je er extra veel van. Hierdoor is het zeker aan te raden om deze cursus te volgen als je geïnteresseerd bent in crowdfunding. Voor de lage prijs van 299 euro hoef je het in ieder geval niet te laten.

Alternatieven

IBA Coaching biedt ook andere cursussen aan, waaronder de Online Vastgoed Cursus. Hierin leer je beleggen in vastgoed. Voordat je de Crowdfund Cursus gaat volgen, kan het dus zeker een goed idee zijn om eerst deze cursus te volgen. Vooral als je nog niet zo veel verstand hebt van vastgoedbeleggen. Als je deze kennis al wel hebt, dan hoeft dit natuurlijk niet per se.

Wil je toch liever op een andere manier aan kennis over vastgoedbeleggen komen? Dan kun je er eens aan denken om deel te nemen aan de Vastgoed Community van Martijn van den Berg. In deze community word je omringd door andere vastgoedbeleggers en experts. Ook hier is de kans dus heel groot dat je veel over crowdfunding in combinatie met vastgoedbeleggen kunt leren.

Conclusie & gedachten

De Crowdfund Cursus van IBA Coaching is geschikt voor jou als je geïnteresseerd bent in het financieren van je vastgoedbeleggingen door middel van crowdfunding. De cursus is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden in vastgoedbeleggen.

In de cursus leer je alles over crowdfunding. Hoe werkt het, wanneer is het waardevol om dit te gebruiken en waar moet je rekening mee houden? In 3 uur aan video’s en opdrachten en 2 weken toegang tot de community om je vragen te stellen, leer je alles wat je moet weten. Voor slechts 299 euro voor de cursus kun je deze ook levenslang blijven bekijken.

Heb jij ervaring met de Crowdfund Cursus van IBA Coaching? Laat hieronder weten hoe jij de cursus ervaren hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *