Review daytradingmasterclass.nl van Kevin Timmer

Review daytradingmasterclass.nl van Kevin Timmer

Daytraden is een term die je tegenwoordig veel vaker hoort. Maar wat is het precies en hoe werkt het precies? Om de basis van daytraden goed onder de knie te krijgen, is het verstandig om hier een cursus voor te volgen. Je kunt namelijk veel geld verdienen met daytraden, maar dan moet je wel weten hoe je dit precies aanpakt. In deze review over daytradingmasterclass.nl van Kevin Timmer vertellen wij je alles over deze masterclass en of jij deze zou moeten volgen.

Over Kevin Timmer

Kevin Timmer is een van de bekendste voorbeelden van Nederlandse day traders. Ook voordat deze ‘hype’ begon, was Kevin hier allang mee aan de slag gegaan. Al sinds 2010 verdiende hij zijn sporen in het daytraden. Naast zijn eigen bedrijf in de ICT bleef hij hier lange tijd mee bezig, totdat hij in 2014 er serieus mee aan de slag ging. Sinds 2016 ging hij zo goed verdienen met het daytraden op de Amerikaanse markt, dat hij nu het leven kan leiden dat hij wil. Zo bevindt hij zich op dit moment volgens zijn LinkedIn pagina in Dubai. 

Het daytraden kostte Kevin maar een paar uur per dag. Daarom had hij veel tijd over en begon hij met daytradingmasterclass.nl, samen met Jordi van de Pas. Hiermee wilde hij ook andere mensen introduceren in de wereld van daytraden. Inmiddels is deze masterclass uitgegroeid tot een van de grootste en succesvolste masterclasses over daytraden. In deze review over de daytradingmasterclass.nl van Kevin Timmer lees je meer over deze masterclass.

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: meer dan 1000 deelnemers hebben deze masterclass gevolgd

Prijs cursus: staat niet vermeld op de website

Kortingsmogelijkheden: niet bekend

Geschikt voor / voor wie: Deze masterclass is geschikt voor beginners die goed kunnen denken op de lange termijn en die niet bang zijn om investeringen te doen. De cursus is zowel geschikt voor mensen zonder baan als mensen met baan. Vaak kost daytraden namelijk maar ongeveer 2 uurtjes per dag.

Wat leer je in de cursus?

Overzicht modulen

 1. Welkom
 2. Mindset
 3. Software
 4. Basics
 5. Risk Management
 6. Money Management
 7. Plan de Trade
 8. Trades Plaatsen
 9. Level 2 & Tape (Montage)
 10. Price Action
 11. Patronen
 12. Externe Factoren
 13. Stock Eigenschappen
 14. Strategieën
 15. Voorbereiding
 16. Afsluiting

Samenvatting belangrijkste leerdoelen

In deze cursus leer je stap voor stap hoe daytraden werkt en hoe je kunt beginnen met daytraden op de Amerikaanse aandelenmarkt. Aan de modules hierboven kun je ongeveer zien wat je gaat leren. Elke module bestaat uit een of meerdere video’s waarin je meer leert over dit onderwerp. Hierbij staat de praktijk centraal: er worden concrete voorbeelden gegeven waar je veel van leert. Je begint echt bij de basis en leert daar hoe alles werkt, en gaat langzaamaan steeds meer doorwerken naar het ontwikkelen van je eigen strategie om zo op de lange termijn winstgevend te kunnen worden. Dit wordt bereikt door een combinatie van video’s, persoonlijke coaching en je wordt onderdeel van een community.

Reviews daytradingmasterclass.nl

Op Trustpilot zijn meer dan 1000 reviews te vinden over daytradingmasterclass.nl (ook wel Trade Academy genoemd). De gemiddelde beoordeling van daytradingmasterclass.nl is een 4,7 uit 5, wat natuurlijk hartstikke goed is. 

Voor een volledig overzicht van alle reviews raden wij je aan om zowel de positieve als de negatieve reacties op Trustpilot even te lezen. Hierdoor krijg je namelijk een volledig beeld van zowel de positieve als de negatieve kanten van de cursus.

Voordelen & Nadelen

In deze review van daytradingmasterclass.nl van Kevin Timmer zijn al verschillende voor- en nadelen naar voren gekomen. Dat de cursus een groot succes is is een ding dat vaststaat, vanwege de duizenden positieve reacties op Trustpilot. Wat wel een puntje van kritiek is, is dat de geluidskwaliteit door sommige mensen als matig wordt ervaren.

Iets anders wat je moet weten is dat de cursus dus nu zo succesvol is, dat Kevin en Jordi zelf bepalen wie ze toelaten tot de cursus. Ze zeggen zelf dat er zo’n grote vraag is, dat ze nu zelf kunnen kiezen met wie ze samenwerken. Om de cursus te kunnen volgen moet je dus eerst een afspraak inplannen voor een kennismakingsgesprek via de telefoon. Hieruit leiden zij dan af of ze denken dat je het potentieel hebt om een succesvolle daytrader te worden. Hierdoor kunnen ze garanderen dat iedereen ook daadwerkelijk een kans op succes heeft. Als je dus niet zeker weet of de cursus echt iets voor jou is, dan zou je je dus altijd vrijblijvend kunnen aanmelden voor het telefoongesprek. En als je de cursus bent gestart en je vindt het toch niks, kun je binnen 14 dagen je geld terugvragen.

Een ander voordeel van de cursus is dat je ook toegang krijgt tot de community met alle mensen die de cursus ooit gevolgd hebben. Hierin worden vragen en antwoorden gedeeld en helpen mensen elkaar. Aan het lezen en helpen heb jij natuurlijk ook heel veel en je leert hier dan ook erg veel van. En als je zelf vragen hebt, kun je deze ook in de community stellen.

Wat een nadeel is aan deze cursus is dat beide oprichters geen financiële achtergrond hebben qua studie. Dit betekent dat al hun kennis door henzelf is verworven. Natuurlijk hebben ze wel een bewezen trackrecord in daytraden, maar alsnog blijft het een feit dat ze geen financiële opleiding hebben gevolgd.

Alternatieven

Daytradingmasterclass.nl biedt zelf geen andere cursussen aan, maar geeft wel gratis informatie weg. Zo heeft Kevin Timmer ook een Youtube kanaal waarop hij veel tips deelt. En ook kun je gratis een e-book over daytraden downloaden of een gratis webinar over daytraden volgen.

Voordat je deze masterclass gaat volgen, is het sowieso verstandig om uit te zoeken of daytraden wel is wat jij zoekt. Je kunt namelijk ook kiezen voor beleggen op de lange termijn. In dit geval doe je meer investeringen die je lange tijd laat staan en op het juiste moment weer verkoopt (dit kan bijvoorbeeld ook over 10 jaar zijn). Op Online Cursus Review vind je verschillende reviews over cursussen waarin je leert over langetermijnbeleggingen. Wat dacht je van de beleggingscursus van spaarvarkens.be? Of misschien is de online cursus beleggen van thehappyinvestors.nl wel iets voor jou?

Conclusie & gedachten

In deze review van daytradingmasterclass.nl van Kevin Timmer heb je verschillende dingen kunnen lezen. Zo hebben we het gehad over wanneer de cursus iets voor jou is. Dit is zo als je zo’n twee uur per dag tijd hebt om te daytraden, een beginner bent met daytraden en geld en tijd wil investeren om op de lange termijn steeds succesvoller te worden.

In de cursus staat een mix van theorie en praktijk centraal. Zo leer je alle begrippen kennen die je moet weten, maar ook welke programma’s en andere dingen je nodig hebt om succesvol te kunnen daytraden. Daarnaast worden er veel praktijkvoorbeelden gebruikt waarvan je leert hoe je kunt gaan daytraden. Alle facetten die je nodig hebt om te gaan daytraden komen aan bod. Daarnaast word je lid van een community met allemaal (oud-)studenten die ook de cursus hebben gevolgd. In deze community kun je vragen stellen, andere mensen helpen of gewoon vragen en antwoorden van andere mensen lezen waar jij weer veel van kunt leren.

Alhoewel zowel Kevin Timmer als Jordi van de Pas geen opleiding hebben gevolgd in de financiële richting, is de cursus wel zeer succesvol en krijgt het meer dan 1000 positieve reacties op Trustpilot. Dit betekent dat de cursus door veel mensen positief ontvangen is en dat het dus niet uit lijkt te maken dat beide heren geen financiële opleiding hebben gevolgd.

Voordat je besluit de cursus te volgen, kun je ook even een kijkje nemen op de Youtube pagina van Kevin Timmer, waarin je zijn lesstijl misschien al kunt ervaren. Ook kun je een gratis e-book en webinar downloaden. Als je de masterclass uiteindelijk zou willen volgen, moet je hiervoor wel eerst een kennismakingsgesprek via Zoom doen. Er is namelijk zo veel vraag om de cursus te volgen, dat ze mensen selecteren die ze denken dat het potentieel hebben om een succesvolle daytrader te worden. Mocht de cursus uiteindelijk toch niet je ding blijken te zijn, dan kun je binnen 14 dagen nog je geld terugvragen.

Heb jij ervaring met met daytradingmasterclass.nl van Kevin Timmer? Laat hieronder weten hoe jij de cursus ervaren hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *