De Geldmachine Cursus Online van Ultimate Mastermind

De Geldmachine Cursus Online van Ultimate Mastermind

De Geldmachine is een manier om een figuurlijke geldmachine te bouwen. In De Geldmachine Cursus Online leert René Cooiman jou hoe je op een veilige manier je geld investeert en zo meer vrijheid in je leven ervaart. Om deze vrijheid te kunnen ervaren, moet je namelijk het proces volledig automatiseren. Hoe je dat doet, leer je van René. In deze review bespreken wij alles omtrent deze Geldmachine cursus. 

Over René Cooiman

René Cooiman is een oud-marinier die daarna is begonnen met online ondernemen. Hij heeft meerdere online bedrijven opgezet en daarmee miljoenen verdiend. In deze tijd heeft hij ook veel geïnvesteerd in aandelen en vastgoed, waardoor zijn vermogen nog meer kon stijgen.

Voor deze cursus werkt René Cooiman samen met Anil Önder Bicer. Anil heeft in de 4,5 jaar tijd dat hij bij de ALDI werkte, een vastgoedportefeuille van 5 panden opgebouwd. Dat gaf hem de kans om te stoppen met werken en volledig te gaan vastgoedbeleggen. Hij is dus een echte vastgoedexpert en leert de fijne kneepjes van het vak graag aan jou in deze cursus. 

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: Meer dan 3000 deelnemers hebben deze cursus al gevolgd.

Prijs cursus: De cursus kost bij eenmalige betaling 1497 euro. Bij betaling in 2 termijnen is het 750 euro per keer en bij betaling in 4 termijnen is het 450 euro per keer. Hier komt wel nog 21% btw bovenop.

Kortingsmogelijkheden: Er is een vakje waar je een kortingscode kan toevoegen. Dit verraad dat er soms wel kortingscodes worden weggegeven.

Geschikt voor / voor wie: Voor iedereen. René en Anil zeggen zelf dat ze alles in Jip en Janneke taal uitleggen.

Wat leer je in de cursus?

De Geldmachine Cursus Online is eigenlijk een totaalpakket van verschillende cursussen en extra’s:

  • De Geldmachine Online
  • De Geldmachine Vastgoed NL + ES
  • De Geldmachine Aandelen
  • De Geldmachine Community + Netwerk
  • De Geldmachine Mindset Training + Package

Samenvatting belangrijkste leerdoelen

De cursussen zijn enorm uitgebreid opgebouwd. De focus in dit totaalpakket ligt voornamelijk op investeren in vastgoed en aandelen. Daarbij worden de trends en hypes links laten liggen, maar wordt echt gekeken naar wat altijd werkt. Je wordt dus niet snel rijk, maar bouwt op een verstandige manier geld op voor de toekomst. Ook wordt er ingegaan op beleggen in vastgoed. Je leert over het principe waarom vastgoed een goede investering is en ook opnieuw hoe je dit op een veilige manier doet. Hierbij wordt gefocust op zowel Nederland als Spanje. Uiteindelijk kun je met deze beide strategieën een passief inkomen creëren waardoor je vrijheid voor jezelf creëert.

Bovendien krijg je toegang tot de community waarin je gelijkgestemden ontmoet en vriendschappen kunt opbouwen. Daar bovenop krijg je ook nog cursussen over mindset en krijg je ook toegang tot een netwerk van professionals die je verder kunnen helpen. Denk aan hypotheekadviseurs, makelaars, notarissen en advocaten.

Reviews De Geldmachine Cursus Online

Bij Google Reviews zijn er 173 reviews te vinden over Ultimate Mastermind. Ultimate Mastermind is het overkoepelende trainingsplatform van René Cooiman. In ieder geval zijn de recensies uitermate positief. Het gemiddelde is 4,8 uit 5 sterren. Deze reviews worden ook weergegeven op de website van René Cooiman.

Ook op Trustpilot zijn er maar liefst 274 reviews achtergelaten over Ultimate Mastermind. Hier krijgt dit platform zelfs maar liefst 4,9 sterren gemiddeld. 

Review de geldmachine cursus online trustpilot
Bron: Trustpilot

Voordelen & Nadelen

De Geldmachine Cursus Online heeft verschillende voor- en nadelen. Het grootste voordeel is dat je enorm veel cursusmateriaal krijgt waar je heel veel aan hebt. Je leert over aandelen, vastgoedbeleggen en over het krijgen van de juiste mindset. Daar bovenop krijg je ook nog toegang tot een community met gelijkgestemden en een community met professionals. Je krijgt dus echt een totaalpakket aangeboden met alle informatie die je nodig hebt om op een verantwoorde manier een hoog inkomen op te bouwen.

Het nadeel van deze cursus is wel dat je een vrij grote investering moet doen om aan de slag te kunnen. De cursus kost bijna 1500 euro en dat is nog exclusief btw. Voor veel mensen die al niet veel geld te besteden hebben, is 1500 euro enorm veel geld. Aan de andere kant leren René en Anil je in deze cursus dat je juist helemaal niet veel geld nodig hebt om te beginnen met beleggen. En als je een kei wordt in beleggen, heb je die 1500 euro in een bepaalde tijd natuurlijk makkelijk weer terugverdiend.

Alternatieven

Zoals al eerder vermeld, is Ultimate Mastermind een platform met opleidingen van René Cooiman. Hij heeft dus zeker nog meer cursussen dan alleen De Geldmachine Cursus Online. Sowieso is er naast De Geldmachine Cursus Online ook de mogelijkheid om deze cursus offline te doen. Deze cursus heet De Geldmachine Cursus Live. In principe is de inhoud van deze cursus helemaal gelijk aan de online cursus, behalve dat je een dag live bijeen komt om allerlei workshops te volgen. Dit is extra fijn omdat je zo ook persoonlijke begeleiding kunt krijgen en de leraren kunt ontmoeten. Buiten deze live dag krijg je dus ook al het cursusmateriaal gewoon online.

Ook heeft René Cooiman Het Miljonairs Stappenplan gerealiseerd. Bij deze online cursus leer je in 7 lessen hoe je je toekomst financieel veilig stelt. Hierin wordt onder andere gefocust op de bewustwording van geldzaken, trucs die miljonairs ook gebruiken en een stappenplan om financiële onafhankelijkheid te kunnen gebruiken.

Bovendien heeft René Cooiman ook nog De Ondernemersmachine opgezet. Wat houdt dit in? Je leert in een dag hoe je met 0 euro een miljoenenbusiness opzet. Klinkt dat onmogelijk? Niet als je je vasthoudt aan het simpele stappenplan dat je leert op deze live dag.

Ben je toch op zoek naar een andere cursus waarin je meer leert over beleggen? Bekijk dan eens onze andere reviews over financiële cursussen.

Conclusie & gedachten

De Geldmachine Cursus Online is geschikt voor jou als je veel wil leren over beleggen in aandelen en vastgoed. Je krijgt enorm veel cursusmateriaal waarin je van begin tot eind alles te weten komt over deze twee vormen van beleggen. Als kers op de taart krijg je daar bovenop ook nog lesmateriaal over je mindset en toegang tot een community met gelijkgestemden en een community met professionals. De cursus is aan te raden voor complete beginners, maar ook iets meer gevorderden kunnen zeker deelnemen aan deze cursus. Er zit namelijk enorm veel informatie in, waardoor ook gevorderden er nog iets van kunnen leren.

De cursus is dus zeker de moeite waard en heeft enorm hoge recensies op zowel Google als Trustpilot. Het is wel een grote investering om de cursus aan te schaffen, maar als je er zo veel van leert, heb je dit natuurlijk ook binnen een bepaalde tijd weer terugverdiend. Ook als je wat minder geld te besteden hebt, is dit een goede cursus voor jou. Je leert namelijk ook hoe je niet veel geld hoeft in te leggen om wel veel geld over te houden.

René Cooiman is een enthousiaste en gedreven verteller en heeft in zijn leven al heel veel cursussen gegeven en gemaakt. De mensen in de reviews zijn allemaal laaiend enthousiast. Het is dus zeker een goed idee om je verder te verdiepen in deze cursus.

Heb jij ervaring met De Geldmachine Cursus Online van Ultimate Mastermind? Laat hieronder weten hoe jij de cursus ervaren hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *