De Piano Succespad Methode van Pianoles van René

De Piano Succespad Methode van Pianoles van René

Heb jij altijd al willen leren om piano te spelen? Maar doe je dit het liefste in je eigen tijd en op je eigen tempo? Kies dan voor de Piano Succespad Methode van Pianoles van Rene. In deze cursus staat plezier voorop en leer je stap voor stap liedjes op de piano spelen die je zelf leuk vindt. Saaie toonladders en noten oefenen zijn verleden tijd met deze nieuwe methode van Rene.

Over Pianoles van Rene

René speelt zelf al sinds zijn twaalfde piano. Hij vond dit zo leuk dat hij hier zelfs zijn gehele vervolgopleiding aan heeft geweid. Hij studeerde namelijk piano aan de Royal Schools of Music in Londen. Daarna heeft René al zo’n achttien jaar zijn eigen muziekschool in Tilburg. Hier leert hij iedere dag heel veel leerlingen om piano te spelen.

Het viel René op dat veel leerlingen hun plezier in piano spelen verloren door de eindeloze muziektheorie en toonladders. Leerlingen spelen namelijk veel liever muziek, en dan het liefste muziek die ze zelf ook luisteren. 

Daarom heeft René zijn eigen manier van lesgeven ontwikkeld. Je hoeft hiervoor geen noten te kunnen lezen, maar leert wel alle leuke liedjes spelen. Hiervoor hanteert hij drie kernwaarden: duidelijke uitleg, toegankelijk en geschikt voor iedereen. Uiteindelijk lanceerde hij de online pianocursus: De Piano Succespad Methode.

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: Meer dan 10.000

Prijs cursus: 497 euro

Kortingsmogelijkheden: Af en toe zijn er aantrekkelijke kortingen. Het lijkt willekeurig wanneer deze zijn, dus houd de website goed in de gaten.

Geschikt voor / voor wie: De cursus is geschikt voor iedereen. Van beginners tot (lichte) gevorderden.

Wat leer je in de cursus?

Overzicht modulen

  • Introductiecursus piano spelen
  • Beginnerscursus 1: Basis piano spelen (65 video’s en pdf-lesmateriaal)
  • Beginnerscursus 2: Spelen met akkoorden (30 video’s en pdf-lesmateriaal)
  • Beginnerscursus 3: Noten lezen & van noten spelen (7 video’s en pdf-lesmateriaal)
  • Bonus: Een piano voor elk budget

Samenvatting belangrijkste leerdoelen

Na het volgen van de Piano Succespad Methode heb jij de volgende doelen bereikt. Zo kun je honderden bekende popliedjes spelen, en ook nog eens perfect in de maat. Ook kun je goed improviseren en je eigen eenvoudige stukjes componeren. Bovendien kun je je pedaal gebruiken voor mooiere klanken en lees je noten alsof je nooit anders gedaan hebt.

Reviews Pianoles van René

Pianoles van René heeft verschillende postieve reviews uitgelicht op zijn eigen website. Maar ook bij Google Reviews krijgt René 80 positieve reviews. Gemiddeld krijgt hij 4,7 uit 5 sterren. Dit is natuurlijk een supergoede score. Veel mensen geven aan dat de cursus makkelijk te volgen is, dat het fijn is dat je het in je eigen tijd kunt volgen en dat ze heel veel plezier hebben bij het volgen van de cursus. Mensen laten ook echt vrij lange reviews achter, wat een teken is dat ze het zo de moeite waard vinden, dat ze ook echt de tijd nemen om een review achter te laten.

Voordelen & Nadelen

De Piano Succespad Methode heeft enorm veel voordelen. Zo is de cursus online te bekijken en kun je daarom de lessen volgen wanneer je maar wilt. Ook blijven de lessen levenslang beschikbaar en kun je ze zo vaak volgen als je wilt. De lessen zijn daarnaast heel erg boeiend verteld en alles wordt duidelijk uitgelegd. Voor jong en oud is de cursus erg aansprekend. Bovendien krijg je toegang tot de online pianoschool waar je contact kunt leggen met gelijkgestemden.

Wat daarnaast een heel groot voordeel is, is dat je direct aan de slag gaat met het oefenen van leuke liedjes en dat je niet eerst noten hoeft te leren lezen. Zo houd je het plezier erin en werk je meteen naar je doel toe. Want je gaat natuurlijk piano spelen omdat je je lievelingsliedjes zelf wilt gaan maken, en niet omdat je eindeloos toonladders wilt oefenen. Als je liever wel op de traditionele manier piano wilt leren spelen of liever in real life les krijgt, dan is deze cursus misschien minder jouw ding.

De video’s zijn allemaal kort en makkelijk te volgen. In de video’s krijg je uitleg en voorbeelden en als je het fijn vindt staat alle informatie ook nog eens in pdf. Je hoeft daarbij niet bang te zijn dat de video’s te makkelijk of te moeilijk voor je zijn, want je krijgt video’s die afgestemd zijn op jouw eigen niveau.

Alternatieven

De Piano Succespad Methode is de bekendste en meest gevolgde cursus van Pianoles van René. Maar hij biedt nog veel meer cursussen aan.

Wil je eerst eens gratis kennismaken met Renés manier van lesgeven? Dan kun je de gratis introductiecursus met 12 videolessen volgen. Ben je juist op zoek naar een vervolgcursus waarin je nog meer liedjes leert spelen? Kies dan voor de Pop Pianist Cursus.

Conclusie & gedachten

De Piano Succespad Methode van Pianoles van René is geschikt voor jou als je met plezier wilt leren om piano te spelen. Leer in een keer de leukste liedjes spelen, zonder dat je eerst noten hoeft leren te lezen. Je leert liedjes spelen, maat houden, zelf improviseren en componeren, je pedaal gebruiken en uiteindelijk ook noten lezen.

De cursus is zeker de moeite waard, omdat je op een hedendaagse manier piano leert te spelen. Plezier staat voorop en je leert alleen maar leuke liedjes. Voor 497 koop je deze cursus en krijg je levenslang toegang. Je kunt de video’s op je eigen tempo bekijken en krijgt toegang tot een community van gelijkgestemden.

Heb jij ervaring met De Piano Succespad Methode? Laat hieronder weten hoe jij de cursus ervaren hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *