Knallen met content van Sheila Drieman

Knallen met content van Sheila Drieman

Content plaatsen op Instagram lijkt soms zo moeilijk niet, maar is dat echt zo? Content bedenken, plaatsen en er de juiste volgers mee aantrekken is soms zo makkelijk nog niet en het kan veel tijd in beslag nemen. Vaak is Instagram bij ondernemers hierdoor een ondergeschoven kindje, maar dat is zonde, want het kan goed werken voor het aantrekken van (nieuwe) klanten. Sheila Drieman leert in de cursus knallen met content hoe je Instagram kan inzetten om met de juiste strategie de juiste volgers aan te trekken. 

Over Sheila Drieman

De 31-jarige Sheila Drieman komt uit een ondernemersfamilie, waardoor haar passie voor ondernemen al op jonge leeftijd begon. Aan het begin was het nog een beetje zoeken. Ze begon met werken in loondienst, maar begon daarna op haar 25e succesvol voor zichzelf. Ze had meerdere escape rooms geopend met succes. Maar later ging ze toch voor kort weer even terug in loondienst, omdat ze opnieuw moest achterhalen waar haar hart sneller van ging kloppen. En dat is het helpen van andere vrouwen met ondernemen. Dit doet ze inmiddels door middel van haar Instagram cursussen en 1 op 1 coaching. Haar motto is: ‘If you can dream it, you can do it’’. 

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: Sheila heeft 200 vrouwelijke ondernemers geholpen met de groei van hun bedrijf

Prijs cursus: 397 euro als je in één keer betaalt. Je kan ook twee termijnen 203,50 euro betalen of vier termijnen een bedrag van 104,25 euro. Al deze bedragen zijn exclusief BTW. 

Kortingsmogelijkheden: Op dit moment is er geen korting bekend. 

Geschikt voor / voor wie: De knallen met content cursus is voor mensen die al wel enige ervaring hebben met Instagram. Het is een cursus die je helpt naar een hoger niveau te komen met jouw content. Sheila biedt zelf ook een beginnerscursus aan. Mocht je nog geen ervaring hebben met Instagram is het ook mogelijk om beide aan te schaffen. 

Wat leer je in de cursus?

De cursus knallen met content bestaat uit zeven praktische modules, wat betekent dat er naast video’s en tekst ook opdrachten bij zitten waar je zelf mee aan de slag kan gaan. De modules zijn te volgen in je eigen tijd via een laptop of via een app op je telefoon. 

De volgende punten komen in de modules aanbod:

  • Je Instagram profiel optimaliseren voor zichtbaarheid
  • Hoe jouw ideale volger er uit ziet en hoe je deze kan aantrekken
  • Content creëren, schrijven en inplannen
  • Een hashtag strategie
  • Hoe het Instagram algoritme werkt en hoe je het algoritme voor jou kan laten werken
  • Hoe je de statistieken moet lezen en hoe je hierop kan inspelen

Reviews knallen met content

Sheila heeft van de knallen met content geen reviews op een onafhankelijke website zoals Trustpilot. Op de verschillende kanalen van Sheila, haar website en haar Instagram, zijn wel reviews te vinden van cursisten. De cursisten geven aan dat Sheila waardevolle tips geeft. Ze voelen haar passie voor het helpen van anderen. 

Voordelen & Nadelen

De toegang tot de cursus is levenslang, maar aan het begin krijg je er nog verschillende bonussen bij. De eerste twee maanden krijg je toegang tot een community, waarin je andere ondernemers kan leren kennen. Ook krijg je een Canva cursus erbij, waarin je leert om aansprekende content te maken. En niet geheel onbelangrijk 1 live Q&A en 1 masterclass. 

Het nadeel is dat je relatief weinig persoonlijke hulp krijgt tijdens deze cursus. Als je meer samen wil sparren dan is het wellicht een optie om de 1 op 1 coaching te overwegen. Daarnaast heeft Sheila zelf zo’n 3000 volgers. Mocht je zelf al meer volgers hebben, is het de vraag of deze cursus jou nieuwe inzichten gaat geven. 

Alternatieven

Onze experts hebben nog geen andere Instagram cursussen geanalyseerd, maar er zijn wel veel cursussen die je over Instagram leren. Ook zijn er cursussen specifiek gericht op Instagram stories of het adverteren via Instagram. Sommige cursussen zijn ook te volgen met STAP-budget. 

Wil je meer leren over ondernemerschap of andere social media kanalen zoals Youtube, TikTok of het maken van een podcast voor op Spotify? Bekijk dan hier welke reviews onze experts nog meer geschreven hebben. 

Conclusie & gedachten

Heb jij al enige ervaring met Instagram, maar weet je met jouw content nog niet de juiste volgers aan te trekken? Dan kan de knallen met content cursus je helpen met aansprekende content en het voeren van een juiste strategie. 

Mocht je nog geen ervaring hebben met Instagram is deze cursus wellicht net een stapje te ver. In dit geval biedt Sheila een beginnerscursus aan voor Instagram, waarmee je eerst de basis onder de knie zal krijgen. 

Als je de cursus aanschaft krijg je een aantal mooie bonussen erbij, maar de cursus is naar ons idee niet goedkoop. Er is veel informatie over Instagram en het algoritme gratis te vinden. 

Heb jij al ervaring met de cursus knallen met content van Sheila Drieman? Laat hieronder weten hoe je het hebt ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *