Cash Cow Academy van Jelline Brands

Cash Cow Academy van Jelline Brands

De Cash Cow Academy leert jou hoe je héél veel geld kan gaan verdienen met Youtube video’s, zonder dat je zelf voor de camera hoeft te staan of video’s op hoeft te nemen. Jelline verdient zelf zo’n 200.000 dollar met haar Youtube kanaal, daarover vertelt ze meer in dit interview

Over Jelline Brands

Jelline Brands is pas 22 jaar en nu al ontzettend goed bezig met haar eigen business. Ze noemt zichzelf Youtube Media Manager en ze is de directeur van de Cash Cow Academy. De Cash Cow Academy is opgezet in november 2020. Ze begon te ondernemen naast haar studie rechten, maar toen haar ondernemingen zo goed begonnen te lopen, is ze gestopt met studeren.

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: meer dan 2000

Prijs cursus: 1197 euro (exclusief BTW) als je in één keer wil betalen. Je kan de cursus ook in drie of vier termijnen betalen. 

Kortingsmogelijkheden: op de website staat aangegeven dat de cursus normaal gesproken 1500 euro kost. Of dit een tijdelijk korting is of dat dit altijd de prijs is, is onbekend.

Geschikt voor / voor wie: de academy is geschikt voor iedereen die graag een Youtube kanaal wil starten, maar niet per se zelf voor de camera wil staan. Dit is vaak hetgeen dat wat mensen tegenhoudt om te beginnen met Youtube.

Wat leer je in de cursus?

Cash Cow staat voor een winstgevend Youtube kanaal. Jelline Brands heeft de eerste en enige Cash Cow academy opgericht in Nederland, dit heeft zij kunnen doen vanwege haar eigen succes met dit soort kanalen. 

De academy bestaat uit meer dan 100 video’s waarin je stap-voor-stap leert wat Jelline doet. Het is een blauwdruk van haar eigen succesvolle kanaal. De technieken die zij je leert in de academy kan je direct toepassen om zelf geld te gaan verdienen. 

De cursus brengt nog enkele bonussen met zich mee zoals een community, wekelijkse groepscoaching, een module over de financiën en je leert content maken als een gevorderden. 

Hieronder een overzicht van de achttien modules uit de Cash Cow Academy.

Module 1: Introductie

Module 2: Persoonlijke voorbereiding

Module 3: Algemene voorbereiding

Module 4: Winstgevende nichemarkt kiezen

Module 5: YouTube-kanaal opzetten 

Module 6: Youtube-functies

Module 7: Shorts

Module 8: De geheimen van het YouTube Algoritme

Module 9: Belangrijkste factoren voor succesvol YouTube-kanaal

Module 10: Strategie maken

Module 11: Perfecte onderwerpen

Module 12: YouTube Automatisatie

Module 13: Zelf content maken

Module 14: YouTube-video’s posten

Module 15: Gegevens analyseren

Module 16: Geld verdienen met YouTube

Module 17: Grootste problemen opgelost

Module 18: Bonussen

Reviews Cash Cow Academy

Op de website van de Cash cow Academy staan ontzettend veel reviews van cursisten, ook staan er enkele video’s waarin hun ervaringen worden gedeeld. Het feit dat er screenshots getoond worden van de resultaten die cursisten behaald hebben met hun kanaal geeft extra vertrouwen in de cursus.

Maar ook de reviews op Trustpilot zijn lovend. Uit 122 reviews scoort de Cash Cow Academy een 4,8 uit 5. Zelf starten met een Youtube kanaal brengt meerdere haken en ogen met zich mee, denk aan het financiële gedeelte en de rechten waar je op moet letten. Al deze haken en ogen denkt Jelline met haar cursus, wat het voor de cursisten een volledige cursus maakt, die vertrouwen geeft voor een goede start. 

Voordelen & Nadelen

Naast dat Jelline al heeft bewezen dat zij enorme successen heeft geboekt met Youtube is het ook een voordeel dat je levenslang toegang hebt tot de academy met ook toegang tot een community van Nederlandse en Belgische mensen die ook de academy volgen of hebben gevolgd. Het eerste jaar krijg je elke week coaching in een groep, dus maar liefst 52 keer.

Hoe makkelijk het is om echt succesvol te worden is nog een beetje onduidelijk. Iedereen kan beginnen met een Youtube kanaal en deze cursus volgen, dus je zal er waarschijnlijk aan het begin wel veel tijd in moeten stoppen en een goed idee moeten hebben die nog niet bestaat om echt het resultaat te behalen, die anderen ook hebben. Maar als jij er in gelooft dan jouw Youtube kanaal kan werken, zal de kennis van Jelline niet teleurstellen is de verwachting.

Alternatieven

Zoals al eerder benoemd is dit de enige Cash Cow academy die er in Nederland is. Mocht je liever geld willen verdienen met een andere kanaal dan Youtube dan zijn andere cursussen hier geschikter voor. Zo kan je voor het beginnen van een podcast de Podcast Masters Academy van Mirjam Heggers volgen. 

Succes voor het oprapen schrijft een vijf stappenplan voor het beginnen van een Cash Cow kanaal. Hij schrijft dat hij deze informatie heeft gekregen door zelf ook een cursus te volgen en adviseert de cursus van Jelline te gaan volgen als je hier serieus mee aan de slag wil. Mocht je nog geen idee hebben hoe het werkt of waar je kan beginnen? Dan kan je beginnen met de vijf stappen die hij beschrijft in zijn blog. Weet je wel al zeker dat je hiervoor wil gaan? Dan is het een goed idee om direct de cursus van Jelline aan te schaffen.

Conclusie & gedachten

Wil jij leren hoe je uiteindelijk met weinig tijd en zonder zelf op de camera te hoeven staan toch een winstgevend Youtube kanaal kan beginnen? Dan is de Cash Cow Academy van Jelline Brands een goede optie. De reviews en haar eigen succes zijn veelbelovend. 

De cursus biedt alle informatie om een goede start te maken, inclusief het financiële gedeelte en een stukje over rechten die er bij komt kijken. Uiteindelijk is het aan jou wat je met de kennis doet en hoe succesvol jouw kanaal gaat worden. Op dit moment is dit de enige cursus in Nederland die je kan volgen en zijn er geen alternatieven die zich specifiek op Youtube richten. Wil je liever op een ander kanaal succesvol geld gaan verdienen? Bekijk dan tussen onze reviews welke cursus bij jou kan passen. 

Heb jij ervaring met de Cash Cow Academy? Laat hieronder weten hoe jij de cursus ervaren hebt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *