Spoedcursus geld verdienen met je passie van 365 Dagen Succesvol

Spoedcursus geld verdienen met je passie van 365 Dagen Succesvol

Al jaren is het een probleem dat veel mensen niet hun passie volgen. Misschien omdat ze het niet durven of misschien omdat ze niet weten wat hun passie precies is. Maar één ding is zeker het is belangrijk om te doen wat je leuk vindt, dit maakt je ten slotte gelukkiger. Maar hoe kan je dan geld verdienen met je passie? Daar is een cursus voor gemaakt, die we eens gaan bekijken. 

Over 365 dagen succesvol

David de Kock en Arjan Vergeer hebben samen het bedrijf 365 dagen succesvol opgericht. Het is hun grote missie dat Nederland het gelukkigste land ter wereld is. Er zijn genoeg mensen die niet gelukkig zijn. Niet gelukkig in hun werk, relatie of met zichzelf. Dat gold ook voor henzelf, beide directeur van een groeiende organisatie, maar wel ongelukkig. Dat was dus tijd om verandering aan te gaan brengen. Inmiddels hebben zij een methode bedacht, de 365 methodiek wat velen geholpen heeft om (nog) gelukkiger te zijn. 

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: ze bieden meerdere cursussen aan waarmee ze in totaal al meer dan 100.000 tevreden deelnemers hebben gehad. Hoeveel hiervan de spoedcursus geld verdienen met je passie hebben gevolgd is niet bekend. 

Prijs cursus: de cursus kost 397 euro als je in één keer betaald. Wil je liever in termijnen betalen dan kan dat ook. In dit geval is het mogelijk om 4x een bedrag van 109 euro te betalen. In totaal is dit dus iets minder aantrekkelijk. Er staat dat de cursus normaal gesproken 700 euro kost. 

Kortingsmogelijkheden: op dit moment geldt er met de kortingscode KADO97 een korting van 97 euro op de cursus. Deze kortingscode wordt zichtbaar als je op de pagina van de cursus bent.

Geschikt voor / voor wie: de spoedcursus geld verdienen met je passie is geschikt voor iedereen die op dit moment niet het idee heeft dat zijn of haar werk écht leuk is. Voor iedereen die een passie heeft, maar niet weet hoe je hier geld mee kan gaan verdienen. Zodat je elke dag kan doen wat je het leukste vindt én er ook nog geld mee kan verdienen. 

Wat leer je in de cursus?

David en Arjan zijn hun passie gaan volgen, wat heeft geleidt tot 5 bestsellers, 4  succesvolle bedrijven, de grootste volle zalen en de beste verkochte scheurkalender van Nederland. Het is geen theorie, maar er zijn stappen die je kan ondernemen om te leren hoe je geld kan verdienen met je passie. Dat wat zij hebben gedaan leren ze je in deze cursus. 

De cursus bestaat uit drie modules met elk meerdere videolessen. Naast je passie leer je voornamelijk hoe je je passie kan omzetten tot verdienmodel en hoe je autoriteit kan opbouwen en je passie kan vermarkten. 

Module 1: Money Mindset

Module 2: Je passie product

Module 3: Marketing Meesterwerk

Naast de drie modules krijg je ook nog drie bonussen, dit zijn twee extra trainingen en nog een optie om aan te sluiten bij de maandelijkse live Q&A sessies voor het jaar dat je toegang hebt tot de cursus. 

Reviews spoedcursus geld verdienen met je passie

Op de website van 365 dagen succesvol zijn zowel schriftelijk reviews als video’s te vinden over de ervaringen van deelnemers. Deze gaan niet allemaal specifiek over deze cursus, maar ook over de andere cursussen en live events die Arjan en David organiseren. 365dagensuccesvol is inmiddels enorm bekend, waardoor je wellicht in je omgeving wel iemand kent die ervaring heeft om te vertellen hoe het was. Het feit dat zij zo bekend zijn en ontzettend veel mensen al hebben weten te inspireren, wekt het idee dat de cursus volgen zeker voor inspiratie zal zorgen. Echter geldt hierbij wel dat je zelf degene bent die er iets mee moet doen. Het is jouw passie en het wordt jouw bedrijf. 

Voordelen & Nadelen

Het grootste voordeel van deze cursus is dat het je aanzet tot geld verdienen met je passie, wat ontzettend belangrijk is voor plezier in het (dagelijkse) leven. Naast dat je deze cursus kan volgen kom je ook in een community terecht met gelijkgestemden, wat voor een extra motivatie boost kan zorgen. 

Het nadeel van deze cursus is dat het niet duidelijk is of je ook leert om te ontdekken wat dan precies je passie is. Of als je meerdere passies hebt, welke je dan het beste kan kiezen om er ook een verdienmodel van te maken. Wellicht wordt dit door het volgen van de modules vanzelf duidelijk. 

Alternatieven

David en Arjan geven ook regelmatig gratis een masterclass, dit is een ideale manier om er achter te komen of de cursus geschikt is voor jou. Er is meerdere keren per week de mogelijkheid om een gratis masterclass geld verdienen met je passie te volgen. Wil jij je leven op meerdere vlakken omgooien? Dan is het 365 jaarprogramma wellicht een betere optie om te volgen. Of bekijk over welke cursussen onze experts nog meer een review geschreven hebben.

Conclusie & gedachten

De spoedcursus geld verdienen met je passie is een cursus die is opgezet door Arjen en David van 365 dagen succesvol. Zij hebben zelf bewezen dat ze meerdere succesvolle boeken en bedrijven hebben opgezet vanuit hun passie. Hoe zij dit hebben gedaan, leer je in deze cursus. Het is onduidelijk of je ook leert wat je passie is of hoe je dit kan ontdekken. Mocht je eerst willen ontdekken of deze cursus iets voor je is, heb je wekelijks de mogelijkheid om een gratis masterclass te volgen.

Op dit moment geldt er een korting van 700 euro naar 397 euro en krijg je daar bovenop ook nog eens een korting van 97 euro met de kortingscode KADO97. Mocht je overwegen de cursus aan te schaffen, lijkt dit het beste moment. 

Heb jij ervaring met de spoedcursus 365 Dagen Succesvol? Laat hieronder weten hoe jij de cursus ervaren hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *