The Shiny Saleskit van SHINE Business School

The Shiny Saleskit van SHINE Business School

Een van de dingen die bij ondernemen komt kijken is het creëren van sales. Je bent goed in je werk en je helpt je klanten goed, maar hoe kom je aan nieuwe klanten en wat is je strategie voor het binnenhalen? Dat kan soms nog lastig zijn, waardoor het veel tijd kost. De SHINE Business School leert je krachtiger te staan, waardoor dit makkelijker wordt. Lees hieronder meer over de inhoud van The Shiny Saleskit.

Over SHINE Business School

De bedenker achter Shine Business School is Wil + The People. Haar gehele naam is Willemien van der Veen, ze is een business coach. Zij weet creativiteit en commercialiteit combineren, doordat ze bewustzijn, creativiteit en leiderschap combineert met de juiste tactiek. De combinatie van dit recept noemt ze Lichter Ondernemen, wat de basis is van de SHINE Business School. Ook heeft ze een podcast genaamd ‘Waar een Wil is, is een weg’.

Inmiddels werkt Wil niet meer alleen, maar is ook Julie de Laet aangesloten bij de SHINE business school als coach. Julie was een van de eerste deelnemers van de SHINE Business school en is inmiddels de waardige vervanger van Willemien. 

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: 500+ ondernemers hebben de cursus al gevolgd

Prijs cursus: 349 euro als je de cursus in één keer aanschaft. Wil je in termijnen betalen? Dan is het mogelijk om 6 maanden 59 euro te betalen. Hierdoor betaal je totaal 5 euro meer dan als je de cursus in één keer aanschaft

Kortingsmogelijkheden: zover bekend zijn er geen kortingscodes actief op dit moment

Geschikt voor / voor wie: De cursus is gemaakt voor creatieve ondernemers en coaches die op een stijlvolle manier meer willen verdienen aan hun diensten zonder dat ze meer uren hoeven te werken

Wat leer je in de cursus?

The Shiny Saleskit helpt jou om niet meer te hoeven werken en minder energie te hebben voor je klanten, maar hoe je jouw prijzen kan verhogen. Dus je hebt minder klanten nodig om hetzelfde of meer geld te verdienen. Door op een shiny manier jouw voorstel te presenteren, krijg je vaker een ‘ja’ tegen een hogere prijs. Het is de cursus voor dienstverleners die hun waarde in uren, programma’s of pakketten verkopen.

The Shiny Sales Kit bestaat uit onderstaande onderdelen.

  • Canva template met 43 invul slides
  • 3 modules met 4 uur aan videomateriaal en een huiswerkopdracht over sales conversie vergroten
  • Coaching tools voor een ontspannen kennismakingsgesprek
  • Rekentool om hogere prijzen te bepalen
  • Script voor vragen stellen tijdens het (sales)gesprek
  • Mailscript voor het closen van een deal
  • Live opname Q&A gericht op het krijgen van meer klanten

Alle onderdelen zijn ondergedeeld onder modules. In totaal bevat de cursus een inleiding, 3 modules en vervolgens een FAQ. Je kan binnen 2 dagen klaar zijn met de onderdelen, maar je hebt 6 maanden lang toegang tot alle informatie uit The Shiny Sales Kit. 

Reviews The Shiny Sales Kit

Op de website van SHINE Business School staan meerdere reviews van ondernemers die The Shiny Sales Kit hebben gevolgd en gebruikt. Er wordt aangegeven dat Wil fijn is om mee samen te werken, vanwege haar nuchterheid en gevoel voor humor. The Shiny Sales Kit wordt door een cursist beoordeeld met een 9. Een duidelijke structuur en niet alleen je skills krijgen een boost, maar ook je zelfvertrouwen.

Zowel Wil + The People, The Shiny Sales Kit als SHINE Business School hebben geen reviews op een platform als Trustpilot. Er is geen kritische review te vinden. 

Voordelen & Nadelen

Als er gekeken wordt naar de geboden informatie en de reviews lijkt het een groot voordeel te zijn dat The Shiny Sales Kit duidelijk handvatten geeft om mee aan de slag te gaan. Er worden niet alleen techniek en tools geleerd voor salesgesprekken, maar er wordt gewerkt aan een onderscheidend aanbod neerzetten door middel van de templates. 

Het is natuurlijk niet zo dat je zekerheid genereert op een deal met de templates. Echter is het wel zo dat je de klanten aantrekt, die jij écht goed kan helpen en die in jouw dienst geloven. Door de creativiteit zet jij een onderscheidende offerte neer, waar je uiteindelijk meer mee zal verdienen, doordat je in jouw kracht staat. 

Alternatieven

Er zijn meerdere cursussen op het gebied van sales te vinden. Maar de manier waarop SHINE Business School het ingericht heeft lijkt uniek. Naast dat je gesprekstechnieken leert, wordt er vooral gewerkt aan hoe jij jezelf en je uren, programma’s of pakketten presenteert. Geen saaie offertes, maar onderscheidende kunnen volgens Wil het verschil gaan maken.

SHINE Business School biedt wel een gratis checklist aan waarin 15 onmisbare elementen staan voor het afgeven van een goed voorstel aan jouw klanten. Deze gratis download kan je helpen bij maken van een keuze voor het aanschaffen van de cursus. 

Benieuwd naar andere cursussen op het gebied van ondernemen? Bekijk dan hier welke reviews onze experts nog meer geschreven hebben.

Conclusie & gedachten

Merk jij dat je klanten goed kan helpen en dat ondernemen vanuit creativiteit helemaal jou ding is, maar loop je nog vast op sales en je prijzen vaststellen? The Shiny Sales Kit van SHINE Business School kan je voor goed helpen met een tactiek die werkt. Geen saaie voorstellen, maar voorstellen waarmee je jezelf kan onderscheiden van jouw concurrenten. 

Je zal de tools ontvangen om mee aan de slag te gaan, maar je krijgt meer dan checklists en templates. Je krijgt waardevolle video’s en er wordt ook gewerkt aan je mindset. Mocht je nog twijfelen kan je ook eerst de gratis Perfect Pitch Checklist downloaden om te kijken wat je ongeveer kan verwachten van het werk van SHINE Business School.

Heb jij ervaring met The Shiny Saleskit van Shine Business School? Laat hieronder weten hoe jij het hebt ervaren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *