Crypto en Trading Academy van Madelon Vos

Crypto en Trading Academy van Madelon Vos

Ben je op zoek naar een manier om meer te leren over crypto, investeren en beleggen? Wil je jezelf een langetermijn inkomen gunnen zodat je financieel vrijer wordt? Dan is het totaalpakket van de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos iets voor jou. Hierbij krijg je toegang tot de cursus Bitcoin Basics & Cryptocurrencies en tot de cursus Handelen in Crypto mbv Technische Analyse. Ook krijg je 60 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks Community.

Bron

Over Madelon Vos

Madelon Vos is een van de weinige vrouwen die bekend is in de crypto- en beleggingswereld. In 2013 begon zij haar eigen beleggingsavontuur. Ongeveer gelijktijdig volgde ze ook een bachelor bedrijfskunde. Twee jaar later voegde ze hier ook een minor investeren aan toe, waarmee ze haar kennis over investeren nog meer verbreed heeft. Na het behalen van haar studie heeft Madelon gewerkt als columnist en podcast-presentator. Ook gaf ze les aan de Hogeschool van Amsterdam voor de ‘investeren’ minor. Dit betekent dat ze hier zeker veel verstand van heeft.

Op dit moment is Madelon 7 dagen per week bezig met het beleggen en investeren en het delen van haar kennis hierover. Dit doet ze onder andere via haar Youtube-kanaal. Maar ze deelt haar kennis ook, samen met andere experts, in de MoneyTalks Community. Tot deze MoneyTalks Community krijg je zestig dagen gratis toegang wanneer je deelneemt aan de Crypto en Trading Academy.

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: Meer dan 25.000 mensen hebben deelgenomen aan deze cursus. Dit maakt het een van de grootste cursussen over beleggen en investeren.

Prijs cursus: 599,95 euro

Kortingsmogelijkheden: Op dit moment (september 2022) geldt er een actiekorting van 100 euro. Er is ook een mogelijkheid om een kortingscode in te vullen, wat betekent dat er blijkbaar af en toe kortingscodes vergeven worden.

Geschikt voor / voor wie: Deze cursus is zowel geschikt voor beginners als voor mensen die al iets meer gevorderd zijn. Je moet vooral geïnteresseerd zijn in Bitcoin en andere cryptocurrencies en hier een goede start mee willen maken. Ook moet je meer willen leren over het maken van technische analyses in de cryptocurrency markt.

Wat leer je in de cursus Bitcoin & Cryptocurrencies?

Overzicht modules:

 1. Introductie
 2. Bitcoin en cryptocurrencies
 3. Hoe werkt een bitcoin transactie?
 4. Hoe werkt mining?
 5. Geld verdienen met bitcoin en cryptocurrencies
 6. Investeren en afsluiting

Overzicht leerdoelen:

In de cursus Bitcoin & Cryptocurrencies van Madelon Vos, ligt de nadruk op bitcoin en crypto (zoals de naam al doet vermoeden). In deze cursus begin je met een echte introductie in de wereld van crypto. Je leert meer over de definitie van de begrippen, maar ook over hoe je bitcoins kunt kopen en waar je ze dan kunt kopen. Vervolgens komen ook transacties en mining aan bod. Uiteindelijk eindigt deze cursus met de belangrijke informatie hoe je geld kunt verdienen met bitcoin. In de laatste les leer je of het een goed idee is om te investeren in bitcoin, waarin je verschillende overwegingen te horen krijgt.

Wat leer je in de cursus Handelen in Crypto mbv Technische Analyse?

Overzicht modules:

 1. Introductie
 2. Grafiek
 3. Koersbewegingen
 4. Tools
 5. De toolset van Madelon Vos

Overzicht leerdoelen:

Waar je in de eerste cursus geleerd hebt over cryptocurrencies, leer je in deze cursus juist hoe je de markt van cryptocurrencies kunt analyseren. Na een korte introductie waarin je leert wat technische analyse inhoudt, duik je meteen de grafieken in. Wat betekenen al die lijnen precies en hoe kun je zo’n grafiek het beste lezen? Door de koersbewegingen te snappen kun je ook de grafieken veel beter begrijpen, dus hier wordt ook dieper op ingegaan. Uiteindelijk krijg je ook uitleg over 10 tools die jouw analyseniveau zullen verhogen. Hierdoor zullen jouw analyses nog beter worden. Madelon Vos zet aan het einde ook deze tools nog op volgorde van hoe belangrijk ze zijn, zodat het analyseren nog makkelijker wordt gemaakt.

Reviews Crypto en Trading Academy

Volgens de website van Madelon Vos hebben ze uit 240 reviews op Google een gemiddelde van 4,8 ster. Echter, wij kunnen deze reviews niet vinden op Google. Wel lichten ze enkele Google reviews uit op de cursuspagina, en ook worden onderstaande reviews op deze pagina gedeeld.

Bron

Wel kunnen we verschillende reviews vinden op Trustpilot. Echter, dit zijn maar 8 reviews. Hier scoort madelonvos.nl een 4,1. Aangezien dit een van de grootste cursussen omtrent cryptocurrencies is (met meer dan 25.000 mensen die de cursus gevolgd hebben), kunnen we eigenlijk ook wel concluderen dat mensen tevreden zijn. Anders zouden niet zo veel mensen de cursus gevolgd hebben, of zouden er veel meer negatieve reacties online moeten zijn die de cursus afraden. Deze konden we namelijk ook niet vinden.

Voordelen & Nadelen

Een groot voordeel van de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos, is dat het een totaalpakket is. Voor de prijs van 599,95 ontvang je twee volledige cursussen en ook nog eens 60 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks Community. Met de twee volledige cursussen leer je over bitcoin en cryptocurrencies, maar ook meteen hoe je hier goed in kunt investeren. Door middel van het maken van technische analyses van de markt, maak je je kans op een succesvolle investering namelijk veel groter. Door meteen beide cursussen te volgen, krijg je dus een compleet beeld van wat er mogelijk is en hoe je dit op de goede manier aanpakt.

En ander voordeel is dat de cursus wordt gegeven door Madelon Vos zelf, die ook heeft lesgegeven aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ze les gaf over technische analyses. Het is dus wel zeker dat ze hier verstand van heeft en dat het een waardevolle cursus is. Echter, voor deze cursus hoef je geen HBO te volgen, maar gewoon iedereen kan deelnemen. Of je nu wel of niet al iets weet van crypto. En ongeacht je opleidingsniveau.

Het nadeel van deze cursus is dan weer dat je alleen leert over bitcoin en andere cryptocurrencies. Als je op zoek bent naar een cursus waarin je ook leert over de meer traditionele vormen van beleggen, dus bijvoorbeeld in aandelen of EFT’s, dan is deze cursus misschien niet iets voor jou. Ook als je nog op zoek bent naar een geschikte beleggingsvorm voor jou, is het handiger om een cursus te kiezen waarin ze alle mogelijkheden bespreken. Aan de andere kant is het juist wel positief dat deze cursus zo gefocust is. Zo ga je namelijk veel dieper op een onderdeel in dan wanneer alle onderdelen los ook nog aan bod komen. In dit geval ga je dus in twee cursussen heel diep in op alles omtrent crypto en traden.

Alternatieven

Madelon Vos heeft naast haar cursussen ook een MoneyTalks Community, waar je dus ook toegang tot krijgt als je deelneemt aan de Crypto en Trading Academy. Deze MoneyTalks Community is een plek waar je in contact komt met gelijkgestemden die ook willen groeien met hun skills in handelen in crypto. Madelons filosofie is dat je door je te omringen met gelijkgestemden, veel sneller zal groeien. Door namelijk met de materie bezig te blijven, leer je ongemerkt veel bij. Daarnaast zijn er verschillende experts in de community die dagelijks video’s met technische analyses uploaden. Ook kun je persoonlijke begeleiding krijgen en natuurlijk elkaar helpen en hierdoor verder leren.

Tip: Wij schreven ook een review over de MoneyTalks Community, waarin je nog meer informatie vindt.

Zoals al vermeld in de voor- en nadelen, is het nadeel van deze cursus dat je alleen iets leert over crypto en niet over andere beleggingsvormen. Als je daar wel meer over wilt weten, raden wij andere cursussen aan. Denk bijvoorbeeld aan de Online Cursus Beleggen voor Beginners van Get Fired, waarin de nadruk echt wordt gelegd op welke beleggingsvorm het beste bij jou past.

Conclusie & gedachten

De Crypto en Trading Academy van Madelon Vos is geschikt voor jou als je op zoek bent naar een cursus waarin je alles leert over investeren en handelen in crypto. Je interesse moet dus echt bij crypto liggen, dan maakt het verder niet uit of je een beginner bent of al iets meer kennis hebt. Bij de academy krijg je toegang tot twee cursussen. De eerste cursus gaat over bitcoin en crypto en geeft je een introductie tot de termen, het waarom en hoe je crypto koopt en bewaart. In de tweede cursus leer je ook meer over technische analyse, waardoor je veiliger investeert in de markt. Je kunt je nu namelijk voorbereiden op wat de markt gaat doen, waardoor je beter kunt overwegen wanneer je wel of niet moet investeren in crypto.

De cursus is zeker de moeite waard omdat Madelon Vos bewezen veel verstand heeft van crypto en technische analyses. Voor een prijs van 599,95 krijg je twee cursussen en 60 dagen gratis toegang tot de MoneyTalks Community. Dat is echt een koopje. En zoals sommige mensen al aangeven, hebben ze dit geld binnen no time terugverdiend met hun investeringen (dit is natuurlijk geen garantie). Als je echter nog niet goed weet welke vorm van beleggen goed bij jou past, is deze cursus misschien niets voor jou. Dit gaat namelijk echt alleen in op crypto en niet op bijvoorbeeld aandelen of EFT’s. In dat geval zou je beter een andere cursus kunnen volgen. Maar als je wel meer wilt weten over crypto en handelen in crypto, dan raden wij deze cursus zeker aan.

Heb jij ervaring met de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos? Laat hieronder weten hoe jij de cursus ervaren hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *