MoneyTalks Community van Madelon Vos

MoneyTalks Community van Madelon Vos

Ben jij op zoek naar meer kennis over onder andere investeren, crypto, de beurs, technische analyse en economie? En wil je geen specifieke cursus volgen, maar juist toetreden tot een community met mensen zoals jij? In dat geval is de MoneyTalks Community van Madelon Vos een goede optie. Met meer dan 2000 leden leer je hier namelijk alles over investeren en wat daarbij komt kijken.

Over Madelon Vos

Madelon Vos is de oprichter van de MoneyTalks Community. Sinds 2013 is zij bezig met beleggen. Deze interesse begon ongeveer tegelijkertijd met wanneer ze haar studie bedrijfskunde in Groningen begon. In 2016 verbreedde ze haar kennis door ook nog een minor over investeren te volgen. Je kunt Madelon kennen van haar vele blogs die ze heeft geschreven over cryptocurrency. Ook was ze te horen bij de Cryptocast: een podcast van BNR nieuwsradio. Dat Madelon een expert is in investeren en crypto, blijkt ook wel uit dat ze een docent aan de Hogeschool van Amsterdam was, namelijk voor het vak Technische Analyse. Nu deelt ze haar kennis vooral nog in de MoneyTalks Community en via haar Youtube-kanaal, waarop ze iets minder dan 95.000 abonnees heeft.

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: Er zijn meer dan 2000 leden in de MoneyTalks Community

Prijs community: Je betaalt 39,95 euro per maand om lid te zijn van de community. Als je voor een kwartaal lid wordt, bespaar je 20 euro en betaal je 99,95 euro. Als je meteen voor een jaar lid wordt, betaal je 379,95 euro en bespaar je 100 euro.

Kortingsmogelijkheden: Je kunt eerst een week kennismaken met de community voor slechts 1 euro.

Geschikt voor / voor wie: De community is geschikt voor jou als je op zoek bent naar gelijkgestemden die je verder kunnen helpen bij je investeringsavontuur. Als je echt nog helemaal niets weet van beleggen of investeren, raad ik aan eerst een kleine cursus te volgen. Alhoewel je al je vragen kunt stellen in de community, is het wel handig om al een kleine basis te hebben.

Wat leer je in de MoneyTalks Community van Madelon Vos?

Bij de MoneyTalks Community van Madelon Vos kun je zes dingen verwachten:

  1. Technische analyses naar keuze

Iedere dag maken Madelon of een van de andere experts een technische analyse van de markt. Dit doen ze in grafieken of in video’s. Hierbij wordt gefocust op aandelen, crypto, goud, zilver, altcoins en indexen. Ook kun je wekelijks een on-chain analyse verwachten.

  1. Financiële gids en houvast

In de community kun je vragen stellen aan gelijkgestemden en aan experts. Hierdoor word je begeleid tijdens het investeren en leer je hoe je een stabiele portefeuille opbouwt.

  1. Netwerk met gelijkgestemden

In de community ontmoet je allemaal gelijkgestemden die ook op dezelfde missie zijn. Er zijn meer dan 2000 leden die je online kunt ontmoeten, of op een van de private events.

  1. Livestreams en video’s van experts

Elke 2 weken wordt er een livestream uitgezonden of een video geupload waarin exclusieve marktupdates besproken worden of een onchain analyse gemaakt wordt.

  1. Live Q&A’s

Iedere week kun je je vragen stellen aan de experts. Zij beantwoorden jouw vraag dan in een live Q&A.

  1. Altijd op de hoogte

In de community blijf je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent investeren. Er zijn nieuwsfeeds en must-follow plugins die je over alles informeren.

Reviews MoneyTalks Community van Madelon Vos

Op de website van MoneyTalks zelf, staat vermeld dat ze gemiddeld 4,8 uit 5 sterren scoren voor de MoneyTalks Community. Hierbij zijn 3 reviews als voorbeeld op de website geplakt:

Verder zijn er op Trustpilot wel reviews te vinden over MoneyTalks, ook van Madelon Vos, maar niet specifiek over de MoneyTalks Community. Ook over madelonvos.nl zijn reviews te vinden op Trustpilot, waar wel enkele positieve reviews in te vinden zijn over de community.

Voordelen & Nadelen

Lid worden van de MoneyTalks Community heeft verschillende voordelen. Als eerste is het fijn dat je omringd bent door gelijkgestemden. Door veel bezig te zijn met beleggen en je te omringen met anderen die al meer weten dan jij, leer je ongemerkt supersnel veel nieuwe dingen bij. Daarnaast zijn er verschillende admins die de community 24/7 beheren. En ook de experts zijn echte experts: ze hebben een financiële opleiding gevolgd en hebben al jaren ervaring met beleggen.

Een ander voordeel is dat er veel begeleiding is waardoor jij snel kunt leren. Alle andere leden kunnen jouw vragen beantwoorden, maar ook de experts hebben veel kennis. In de wekelijkse live Q&A weet je zeker dat jouw vragen op een professionele manier beantwoord worden. Met deze persoonlijke begeleiding weet je zeker dat je veel zult leren.

Een nadeel is echter dat dit geen cursus is en dat je daarom wellicht wel wat voorkennis nodig hebt voordat het nut heeft om lid te worden van de community. Gelukkig biedt Madelon Vos zelf ook cursussen aan waarin je meer leert over beleggen en investeren. Volgens verschillende reviews is de MoneyTalks Community een goede aanvulling op deze cursussen.

Alternatieven

Madelon Vos biedt dus zelf meerdere cursussen aan die een goede basis zijn voordat je lid wordt van de MoneyTalks Community. Het gaat om de Crypto en Trading Academy: een combinatie van alle cursussen van Madelon Vos over crypto en trading. Dit bestaat uit de cursus Bitcoin Basics & Cryptocurrencies, de cursus Handelen in Crypto mbv Technische Analyse en 60 dagen toegang tot de MoneyTalks Community.

Als je wel op zoek bent naar een community maar denkt dat deze community toch niet helemaal bij jouw wensen aansluit, dan kun je ook eens het Lidmaatschap De Belegger bekijken. Hierbij ligt de focus heel anders dan bij de MoneyTalks Community. Je krijgt hier namelijk onbeperkt toegang tot columns, toegang tot de portefeuille van Rabi Safi, de oprichter van Lidmaatschap De Belegger, een gratis stappenplan en een begrippenlijst. Daarnaast zorgt de community er natuurlijk ook voor dat je veel bijleert van gelijkgestemden.

Conclusie & gedachten

De MoneyTalks Community van Madelon Vos is geschikt voor jou als je al een klein beetje voorkennis over beleggen en investeren hebt. Bij deze community wordt je namelijk omringd door gelijkgestemden en experts die jouw beleggingen naar een hoger niveau kunnen brengen. In de community profiteer je onder andere van live Q&A’s, technische analyses naar keuze, financiële gids en houvast, livestreams en video’s van experts, netwerk van gelijkgestemden en het altijd op de hoogte blijven door newsfeeds.

De community is zeker de moeite waard als je dieper op beleggen in wilt gaan en snel je kennis wilt verbreden. Door de persoonlijke begeleiding kun je snel grote stappen maken. En doordat je je blijft omringen met mensen en nieuwe kennis over investeren en beleggen, leer je het snelst. Daarnaast hebben de experts allemaal een opleiding gevolgd in de economische richting en hebben ze veel kennis in hun vakgebied. Je kunt deze experts altijd vragen stellen. Hierdoor weet je zeker dat je op een professionele manier geholpen wordt.

Voor zo’n 40 euro per maand kun je wel zeggen dat je heel veel terug krijgt. Met elke dag video’s met technische analyses, persoonlijke begeleiding en een community met gelijkgestemden. Mocht je nou eerst nog wat voorkennis willen opdoen over beleggen, dan kun je ook eerst nog de cursussen van de Crypto en Trading Academy volgen. Zo kom je beslagen ten ijs bij de community, waarin je nog verder kunt groeien.

Heb jij ervaring met de MoneyTalks Community van Madelon Vos? Laat hieronder weten hoe jij de cursus ervaren hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *