Online Vastgoed Cursus van IBA Coaching

Online Vastgoed Cursus van IBA Coaching

Wil jij weten hoe je door middel van vastgoedbeleggen op jonge (of wat oudere) leeftijd financieel onafhankelijk kunt worden? Door middel van een fijne cursus met vele extra’s leren Marijn en Chantalle van IBA Coaching jou op een succesvolle manier vastgoedbeleggen. Wil jij dit ook? Volg dan de Online Vastgoed Cursus van IBA Coaching.

Over IBA Coaching

IBA staat voor Imagine, Believe en Achieve. Dit coachingsbedrijf wordt gerund door Chantalle en Marijn Noordermeer. Zij waren met zijn tweeën op hun dertigste al financieel vrij door op een effectieve manier bezig te zijn met vastgoedbeleggen. Allebei de coaches hebben na hun middelbare school geen opleiding gedaan, maar zijn direct begonnen met werken en financiën in de praktijk.

Voor zowel Chantalle als Marijn is persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Ze willen graag anderen meegeven welke stappen zij hebben genomen om financieel onafhankelijk te worden. In deze specifieke cursus leren ze je hoe je dit doet aan de hand van vastgoedbeleggen. Door hun bewezen ervaring en kunde, aangezien ze zelf ook financieel onafhankelijk zijn, kunnen ze jou precies leren hoe ook jij dit aanpakt.

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: Niet bekend.

Prijs cursus: Staat niet vermeld op de site, maar volgens een review op Trustpilot kost de cursus rond de 2000 euro.

Kortingsmogelijkheden: Onbekend.

Geschikt voor / voor wie: Marijn en Chantalle selecteren zelf de mensen die hen geschikt lijken voor de cursus. Daarom moet je van tevoren een call inplannen. Alleen de mensen die echt hun leven willen veranderen en die ze denken echt te kunnen helpen, kunnen de cursus vervolgens aanschaffen.

Wat leer je in de cursus?

De cursus is een compleet pakket met alles dat je nodig hebt om een succesvol vastgoedbelegger te worden. Zo zijn er negen modules waarbij je van begin tot einde alles leert over vastgoedbeleggen. Van strategie tot onderhandelen en van management tot onderzoek. Deze modules kun je in je eigen tijd bekijken, zo vaak als je wilt. Ze bestaan niet alleen uit video’s, maar ook uit teksttranscripten en opdrachten. Hierdoor ga je echt dieper op de stof in.

Ook krijg je toegang tot casussen om zo nog meer inzicht te krijgen in hoe alles werkt. Deze casussen zijn onder andere afkomstig van Marijn en Chantalle zelf. Bovendien krijg je toegang tot allemaal handige documenten. Denk bijvoorbeeld aan rekensheets, huurovereenkomsten, inspectierapporten en meer. Als laatste is het een groot voordeel dat je hier levenslang toegang tot hebt. Ook eventuele updates als wetten veranderen heb je gewoon toegang tot. Als laatste krijg je ook nog 12 maanden toegang tot de community meer vele live sessies en waarin je al je vragen kunt stellen.

Overzicht modules:

  1. Het begin- en eindpunt
  2. Strategie
  3. Marktonderzoek
  4. Objecten zoeken
  5. Onderhandelen
  6. Financieren
  7. Vastgoedmanagement
  8. Team
  9. Fiscaliteiten, wetgeving en meer

Reviews Online Vastgoed Cursus

Op Trustpilot zijn verschillende reviews over IBA Coaching te vinden. Veel van deze reviews gaan over de Online Vastgoed cursus. Zoals op onderstaande screenshot te zien is, zijn de meeste reviews zeer positief. Dit betekent dat de services van IBA Coaching, waaronder de Online Vastgoed Cursus, als erg goed wordt ervaren. Mensen benoemen voornamelijk de persoonlijke aandacht en de deskundigheid van de coaches als pluspunten.

Reviews over de Online Vastgoed Cursus van IBA Coaching
Bron: Trustpilot

Ook op de pagina van de Online Vastgoed Cursus zelf staan verschillende reviews geschreven. Hier noemen ze het ‘woorden van achievers / wat anderen zeggen’. Hierin staan natuurlijk vooral succesverhalen. Wat veel naar voren komt, is de positieve mindset van Marijn en Chantalle en de persoonlijke aandacht.

Voordelen & Nadelen

Deze cursus heeft heel veel voordelen. Sowieso krijg je gewoon echt enorm veel toegevoegde waarde waardoor je echt goed leert vastgoedbeleggen. De negen modules met video’s, tekst en opdrachten laten je dieper ingaan op de stof en hier heb je levenslang toegang tot. Daarnaast krijg je ook toegang tot alle documenten die je nodig hebt en breid je met casussen je kennis nog meer uit door praktijkvoorbeelden. Ook de 12 maanden toegang tot de community waarin je al je vragen kunt stellen is heel erg waardevol. Hierdoor kom je ook echt verder met beleggen waar je misschien anders zou kunnen vastlopen.

De prijs van 2000 euro klinkt misschien veel, maar als je bedenkt wat je ervoor terugkrijgt, stelt het echt niks voor. De coaches die deze cursus gemaakt hebben, hebben een bewezen track record met vastgoedbeleggen en zijn dus zeker te vertrouwen. Ook de goede reviews zorgen voor een betrouwbaar beeld over IBA Coaching.

Alternatieven

Mocht je de Online Vastgoed Cursus nou iets te groot of te veel vinden, dan biedt IBA Coaching ook nog andere cursussen over vastgoed aan. Denk bijvoorbeeld aan de Kickstart Dag. Op deze dag kun je alle mogelijkheden die je hebt in het vastgoed leren kennen. Ook kun je ervoor kiezen om je alleen bij de community aan te sluiten, zonder de Online Vastgoed Cursus zelf te volgen.

Ook kun je ervoor kiezen om een andere cursus over vastgoed te volgen. Denk bijvoorbeeld aan Vrijheid Vastgoed van Martijn van den Berg. Deze cursus is ook zeer waardevol voor mensen die meer willen leren over vastgoed. Als je erover nadenkt om een vastgoedcursus te gaan volgen, raden wij dus zeker aan om beide cursussen eens met elkaar te vergelijken.

Conclusie & gedachten

De Online Vastgoed Cursus is een hele goede optie als je een cursus wilt volgen over vastgoedbeleggen. Door een gesprek in te plannen via de website, kom je er vanzelf achter of deze Online Vastgoed Cursus iets voor jou is. Er worden namelijk alleen mensen toegelaten tot de cursus die hier zeker iets aan hebben.

In de cursus leer je van begin tot eind alles wat je moet weten om een succesvol vastgoedbelegger te worden. Hierbij profiteer je van vele extra’s, waaronder toegang tot een community om al je vragen te stellen, levenslange toegang tot al het cursusmateriaal en tot alle extra documenten die je helpen met vastgoedbeleggen.

Heb jij ervaring met de Online Vastgoed Cursus van IBA Coaching? Laat hieronder weten hoe jij de cursus ervaren hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *