Vastgoed Community van Martijn van den Berg

Vastgoed Community van Martijn van den Berg

Ben je een investeerder in vastgoed en wil je je ook omringen met andere vastgoed fanaten? Bij de Vastgoed Community van Martijn van den Berg creëer je een passief inkomen met vastgoed. Bovendien breid je je kennis en je connecties heel snel uit, waardoor je een nog betere vastgoedinvesteerder wordt.

Bron

Over Martijn van den Berg

Martijn van den Berg is een vastgoedhandelaar die via de Vastgoed Community en zijn cursussen bij Vrijheid Vastgoed zijn kennis deelt over beleggen. Ook brengt hij op deze manier vastgoedhandelaren bij elkaar om zo van elkaar te kunnen leren. In 2004 begon Martijn van den Berg met zijn economie-opleiding, die hij combineerde met eventmanagement. Uit zijn opleiding economie blijkt dat hij altijd al interesse had in financiën en handelen. Na vele banen in de financiële en evenementensector, begon hij met vastgoedbeleggen. Sinds 2019 deelt Martijn zijn eigen kennis via Vrijheid Vastgoed. Daarna begon hij ook met de Vastgoed Community. Het doel daarvan was om kennis over handelen in vastgoed toegankelijker te maken.

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: De community heeft meer dan 250 leden, waaronder 57 samenwerkingspartners.

Prijs cursus: Het kost 45 euro per maand om lid te worden. De prijzen voor het abonnement kunnen stijgen, maar als je al lid bent, zal je altijd 45 euro per maand blijven betalen.

Kortingsmogelijkheden: Als je in een keer een jaarabonnement neemt, betaal je 450 euro per jaar en krijg je dus 2 maanden gratis.

Geschikt voor / voor wie: De community is geschikt voor jou als je al enige basiskennis hebt van handelen in vastgoed en je wilt omringen met gelijkgestemden. Je hebt geen zin meer in Facebookgroepen waarin je uren moet zoeken naar de juiste informatie, maar bent op zoek naar een community met andere vastgoedhandelaren en experts aan wie je vragen kan stellen en met wie je kennis kunt delen.

Wat kun je verwachten van de community?

  • Videoserie: naar 12 panden in 4 maanden

Wanneer je lid wordt van de community, kun je de videoserie ‘naar 12 panden in 4 maanden’ bekijken. Deze videoserie is erg nuttig om te kijken, omdat je hiermee inzicht krijgt in de praktijk. Van praktijkvoorbeelden leer je veel, en ook kun je zijn wat de juiste mindset is om meer succes te boeken.

  • Topics & ervaringen

In de community zit alle informatie logisch geordend en onderverdeeld in verschillende topics. Zo kun je informatie makkelijk en snel vinden.

  • Mastermind groepen

In de community kom je eenvoudig in contact met gelijkgestemden. Door je aan te sluiten bij een van de mastermind groepen, kun je je kennis delen en sparren over de mogelijkheden. Ook kun je als je wilt je eigen mastermind groep samenstellen.

  • Netwerken

Via de community breid je je netwerk heel snel uit en ontmoet je ook experts in dit vakgebied.

  • (Online) interactieve activiteiten

Via mastermindsessies, masterclasses en het vastgoedcafé (een netwerkborrel) ontmoet je gelijkgestemden en doe je kennis op.

Reviews Vastgoed Community

Sowieso heeft de Vastgoed Communty op hun website de onderstaande drie reviews uitgelicht:

Bron

Daarnaast zijn er ook verschillende reviews online te vinden. Zo is de Vastgoed Community door zeven mensen beoordeeld op Google, allemaal met vijf sterren. Verder zijn er op sites als Trustpilot of iets dergelijks geen reviews te vinden. In totaal is het aantal reviews dus wat matig en ook allemaal positief. De vraag is natuurlijk of het betrouwbaar is dat er alleen maar positieve reviews zijn? Of is de community echt zo goed? Dat is iets waar je over na kunt denken.

Voordelen & Nadelen

Lid worden van de Vastgoed Community heeft verschillende voordelen. Door je te omringen met gelijkgestemden die ook geïnteresseerd zijn in het handelen in vastgoed, gaan er deuren voor je open. Je leert meer mensen kennen en leert ook weer van hun kennis. Ook zitten er experts in de groep die jou meer kennis kunnen bijbrengen.

Doordat de community op een goede manier georganiseerd is, kun jij zo de informatie vinden die je nodig hebt of de vragen stellen die jou gaan helpen. Door de masterclasses en de mastermind groepen leer je daar bovenop nog meer bij. Het Vastgoed Café is bovendien een informele manier om nieuwe connecties op te doen. En doordat er ook samenwerkingspartners in de community zitten, hoef je daar ook niet zelf naar op zoek te gaan, maar kun je makkelijk een gesprek met ze aanknopen.

De nadelen zijn dat het lidmaatschap in verhouding niet goedkoop is, terwijl je er geen cursussen of lessen bij krijgt. Je betaalt dus feitelijk alleen voor het opdoen van connecties die hun kennis delen, maar er zitten niet echt extra’s bij. Daarnaast is deze community echt volledig gefocust op vastgoed, en leer je er dus niet over andere vormen van investeren.

Alternatieven

Martijn van den Berg biedt naast de Vastgoed Community ook cursussen aan waarin hij zijn kennis deelt. Een van deze cursussen is Vrijheid Vastgoed. In deze cursus leer je alles over vastgoed. Je zou kunnen zeggen dat het wellicht een goed idee is om eerst deze cursus te volgen voordat je lid wordt van de Vastgoed Community. Dit hoeft echter niet, het is alleen handig om meer basiskennis te krijgen, die je weer kunt uitbreiden in de community. Ook biedt Martijn van den Berg een driedaagse Vastgoed Retreat aan. Hierbij word je in drie dagen volledig ondergedompeld in alles wat je wilt en moet weten over handelen in vastgoed.

Ben je fan van community’s maar niet zo’n fan van vastgoed? Dan zijn er ook genoeg andere community’s waar je lid van kunt worden. Wat dacht je van Lidmaatschap De Belegger, waarin je je tot een community voegt waar je alles leert over beleggen? Ook kun je lid worden van de MoneyTalks Community, waar je je juist omringt met geïnteresseerden in bitcoin en crypto.

Conclusie & gedachten

De Vastgoed Community is geschikt voor jou als je op zoek bent naar een community waarin je je kunt omringen met gelijkgestemden die ook in vastgoed (willen) handelen. Het is handig als je hiervoor al een klein beetje voorkennis hebt, maar je kan ook compleet blanco de community betreden. Met meer dan 250 leden, waarvan 57 samenwerkingspartners, weet je zeker dat je mensen zult vinden van wie je meer kunt leren.

In de community heb je onder andere toegang tot masterclasses, masterminds, het Vastgoed Café, alle topics & ervaringen en een videoserie. Daarnaast zul je connecties opdoen die je veel verder gaan brengen in de wereld van vastgoedhandelen. De community is dus zeker de moeite waard als je geïnteresseerd bent in vastgoed en snel wilt groeien in je kennis en kunde. Voor 45 euro per maand word je al lid. Behalve een community krijg je hier geen cursus of iets dergelijks voor terug. Je betaalt dus puur om je te omringen met gelijkgestemden die je verder kunnen brengen. 

Als je wel eerst een cursus wilt volgen, raden wij aan de cursus van Martijn van den Berg zelf te kiezen. Met Vastgoed Vrijheid geeft hij je namelijk een prima introductie in vastgoedhandelen. Daarnaast kun je ook meegaan op de driedaagse Vastgoed Retreat, waarin je in drie dagen alle essentials van vastgoedhandelen leert.

Heb jij ervaring met de Vastgoed Community van Martijn van den Berg? Laat hieronder weten hoe jij de cursus ervaren hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *