Pop Pianist Cursus van Pianoles van René

Pop Pianist Cursus van Pianoles van René

Kun jij al een beetje piano spelen en wil je een volgende stap zetten? Dan heeft Pianoles van René een cursus die perfect bij jou past. De Pop Pianist Cursus is namelijk speciaal bedoeld voor mensen die al wel een heel klein beetje piano kunnen spelen, maar die nu graag hun favoriete popliedjes willen leren spelen. Dat wil jij toch ook?

Over Pianoles van René

René is zelf begonnen met piano spelen toen hij twaalf jaar oud was. Meteen was hij verkocht. Daarom is hij ook een vervolgopleiding in de muziek gaan doen, en dan gefocust op piano spelen. Dit deed hij aan de Royal Schools of Music in Londen. Na het afronden van zijn opleiding is René zijn eigen muziekschool in Tilburg begonnen. In deze muziekschool leert hij iedere week tientallen kinderen en volwassen de kunst van het piano spelen.

Tijdens het lesgeven viel René iets op. Namelijk dat veel leerlingen hun plezier in het leren piano spelen verloren. Dat kwam volgens hem door de eindeloze toonladders en muziektheorie. Terwijl leerlingen eigenlijk veel liever gewoon bezig zijn met muziek spelen, gave nummers leren en toewerken naar het eindresultaat.

Dus ontwikkelde René zijn eigen methode, waarin je leert piano spelen zonder eerst noten te kunnen lezen. Je wordt in een keer opgeleid tot pop pianist. Wie wil dat nou niet?

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: Aan de cursussen van Pianoles van René hebben in totaal meer dan 10.000 mensen meegedaan.

Prijs cursus: De cursus kost eenmalig 497 euro, of je kunt in drie termijnen betalen van 175 euro per keer.

Kortingsmogelijkheden: Onbekend

Geschikt voor / voor wie: De cursus is geschikt voor beginners en voor (licht) gevorderden.

Wat leer je in de cursus?

Overzicht modulen

  • Pop Pianist – Praktijkcursus
  • Bonus: Cursus noten lezen en spelen
  • Bonus: Beter spelen en oefenen met apps
  • Bonus: Akkoordenboek voor beginners
  • Je krijgt toegang tot het online forum van de Pop Pianist – Praktijkcursus
  • En je krijgt alle toekomstige updates 

Samenvatting belangrijkste leerdoelen

Na het volgen van de Pop Pianist Cursus heb je de volgende dingen geleerd: perfect in de maat spelen, ontspannen genieten en alleen maar leuke pop- en rockliedjes spelen.

Reviews Pop Pianist Cursus

Op zijn eigen website licht René verschillende positieve reviews uit, maar ook bij Google Reviews zijn er wel 80 reviews te vinden. Deze zijn alleen maar positief, met een gemiddelde van een 4,7. Dit is natuurlijk heel erg goed om te horen. Daarbij zijn alle reviews heel lang, wat betekent dat mensen het zo’n goede cursus vonden, dat ze ook daadwerkelijk een review wilden achterlaten en de tijd nemen om het uitgebreid op te schrijven. Enkele positieve opmerkingen die ons opvielen zijn dat het een fijne ontspanning is na een werkdag, dat ze de cursus heel leuk vinden en dat de cursus goed is opgebouwd en daardoor makkelijk te volgen is.

Voordelen & Nadelen

De Pop Pianist Cursus heeft heel veel voordelen. Zo is het online te volgen en kun je dus zelf kiezen wanneer je er tijd aan besteed. Ook is de cursus duidelijk opgezet, waardoor je stap-voor-stap steeds beter wordt. Sowieso is het grote voordeel dat je liedje voor liedje alle muziek leert, wat betekent dat je niet eerst hoeft te leren om noten te lezen. Maar je kunt in een keer aan de slag met leuke liedjes spelen. Top toch?

Als bonus krijg je wel een cursus noten lezen erbij, net als een cursus beter spelen en oefenen met apps en een akkoordenboek voor beginners. Zo leer je niet alleen leuke muziek spelen, maar kun je je als je wilt nog wel verdiepen in de theorie. Maar dan wel op een hele praktische manier. Bovendien krijg je nog toegang tot het online forum waarin je gelijkgestemden kunt leren kennen en al je vragen kunt stellen. En als er in de toekomst updates komen in de cursus, dan krijg je hier natuurlijk ook toegang tot.

Alternatieven

Pianoles van René biedt verschillende cursussen aan die jij kunt volgen. Sowieso is er de populaire Piano Succespad Methode Cursus, waarin je stap voor stap piano leert spelen.

Wil je liever iets gratis van René proberen? Wat dacht je dan van de gratis 7-daagse Pianocursus? Of kies je toch voor de 30 dagen piano challenge voor beginners voor slechts 47 euro? Met een goedkopere cursus kun je eerst even inkomen in de stijl van Pianoles van René, nog voordat je een duurdere cursus aanschaft. 

Conclusie & gedachten

De cursus is geschikt voor jou als je een beginner of lichte gevorderde bent. In de cursus leer je meerdere toffe pop- en rocknummers spelen, zonder dat je hiervoor ellenlang noten aan het leren bent. Je begint meteen met spelen en leert de rest zonder dat je het doorhebt. Alleen maar lol maken dus. Lekker in je eigen tijd, wanneer jij er zin in hebt. Een echt ontspanningsmomentje dus.

Voor slechts 247 euro leer je popmuziek spelen, inclusief drie bonuscursussen, levenslang toegang tot het platform en toegang tot alle updates en het forum met gelijkgestemden. Dat wil jij toch ook?

Heb jij ervaring met de Pop Pianist Cursus van Pianoles van René? Laat hieronder weten hoe jij de cursus ervaren hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *