Affiliate Marketing Meesterschap van Succes voor het Oprapen

Affiliate Marketing Meesterschap van Succes voor het Oprapen

Overal ter wereld geld verdienen via internet met alleen een laptop. De mogelijkheden zijn de afgelopen jaren enorm gestegen dankzij affiliate marketing, wat op verschillende platformen toegepast kan worden. Wil jij net als Robert leren hoe je online geld kan verdienen? In zijn cursus Affiliate Marketing Meesterschap leert hij jou zijn methode. 

Over Succes voor het Oprapen

Achter de website succesvoorhetoprapen.nl zit Robert Jansen. In 2016/2017 begon hij met het opzetten van online verdienmodellen. Per maand leverde hem dit zo’n 100 euro op, waardoor veel mensen hem uitlachten. Inmiddels verdient hij er veel meer geld mee, door het zelf te doen, maar ook door het anderen te leren. 

Maar voor 2016 had Robert nog niet zo’n geluk en wist hij het vaak genoeg even niet. Maar sinds hij doorkreeg hoe hij op internet geld kon verdienen, is het succes hem tegemoet gekomen. Hij verdient door middel van affiliate marketing en heeft hierover het e-book Voor altijd vrij geschreven, die je voor slechts 5 euro kan aanschaffen. Bij het aanschaffen krijg je ook toegang tot een 3-daagse kick-start cursus. 

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: 100+ cursisten

Prijs cursus: Van 500 euro voor 297 euro

Kortingsmogelijkheden: Op dit moment geldt er een ‘vaste’ korting van 203 euro. 

Geschikt voor / voor wie: Voor iedereen die een online business wil bouwen en hiermee vrijheid wil creëren. Je leert hoe je een fulltime salaris kan verdienen, terwijl je parttime werkt aan je bedrijf. Door affiliate marketing verdien je ook als je niet (actief) aan je bedrijf werkt.

Wat leer je in de cursus?

De cursus Affiliate Marketing Meesterschap is een videocursus, waarin Robert zijn methode voor online geld verdienen op internet aan jou leert. Na de cursus zal er een website staan, die geld kan gaan genereren. Je kan de cursus en de website binnen 30 dagen gevolgd en gebouwd hebben. Afhankelijk van de tijd die je er in steekt, kan dit ook eerder of later zijn. 

Naast de hoofdcursus zijn er nog enkele bonussen, namelijk:

  • Een community waar je 24/7 vragen kan stellen 
  • Case study’s, echte voorbeelden van Robert
  • Zakelijke gidsen, waarin je leert hoe jouw bedrijf opricht, hoe je de juridische zaken regelt en ook je boekhouding
  • Het grotendeels (95%) passief inrichten van je business
Reviews Succes voor het Oprapen
Bron: Trustpilot

Reviews Affiliate Marketing Meesterschap

Op Trustpilot zijn alleen maar uitstekende reviews gegeven. De cursus lijkt in 2020 onder de naam Affiliate Marketing Domination gegevn te zijn, waarbij Robert samen met Corné de vragen beantwoorden. Op dit moment is er niets meer te lezen over Corné en heeft de cursus net een andere naam.

Alle cursisten zijn te spreken over wat ze geleerd hebben, de hulp die ze gekregen hebben en ook de realistische kijk van Robert. Ook cursisten die al enkele tientjes verdienden, hebben door deze cursus hun omzet kunnen verhogen. Het is voor zowel beginners als gevorderden. 

Voordelen & Nadelen

Door te kijken naar wat cursisten zeggen over de cursus hebben we nog weinig nadelen kunnen vinden. Het enige punt dat benoemd is, is dat je de cursus mee moet schrijven, omdat je niet terug kan lezen wat in de video is besproken. Als je het na wil doen, kan het dus handig zijn om mee te schrijven. Een ander nadeel blijft net als bij elke cursus dat het succes echt afhankelijk is van je eigen werk en inzet. Het is niet gemakkelijk om met affiliate marketing direct veel geld te verdienen. 

Al geldt voor deze cursus dat Robert heel erg eerlijk is en realistisch. Hierdoor zijn cursisten niet ontevreden en zijn alle verwachtingen waargemaakt. Robert maakt geen onrealistische beloftes. Je hebt levenslang toegang tot de cursus. 

Alternatieven

Een alternatief voor deze cursus is The affiliate roadmap van Danique Bras. Deze cursus is 200 euro duurder, dus 497 euro. Beide cursussen zullen veel dezelfde informatie bevatten gezien het gaat over affiliate marketing en hoe je dit kan inzetten in je online business. De bonus bij Danique leert je over Pinterest en de bonussen van Robert leren je over het opzetten van een bedrijf en wat hier nog meer aan randzaken bij komt kijken. 

Wil je op een ander gebied van ondernemen meer leren? Bekijk dan hier over welke cursussen onze experts nog meer reviews geschreven hebben. 

Conclusie & gedachten

De cursus Affiliate Marketing Meesterschap is een stuk goedkoper, 200 euro, dan The affiliate roadmap cursus. Daarnaast biedt Robert zijn e-book Voor altijd vrij voor een hele lage prijs van maar 5 euro aan en kan je vervolgens ook een 3-daagse kickstart training volgen. 

Dit lijkt een goede optie voor als je nog enige twijfels hebt over of affiliate marketing iets is waar jij meer over wil gaan leren. Daarnaast kan het zijn dat je hier al voldoende informatie uit haalt als je het ook leuk vindt om vervolgens zelf op ontdekkingsreis te gaan. Heb je later toch nog behoeften aan extra informatie of hulp, dan kan je altijd nog de cursus aanschaffen natuurlijk. 

Heb jij ervaring met de cursus Affiliate Marketing Meesterschap van Succes voor het Oprapen? Laat hieronder weten hoe jij het hebt ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *