The affiliate roadmap van Danique Bras

The affiliate roadmap van Danique Bras

Passief inkomen wordt de laatste tijd steeds hipper en normaler. Dit houdt in dat je geld verdient met iets waar je slechts af en toe tijd in steekt. Je blijft er geld mee verdienen als je er niet (actief) aan aan het werken bent. Een van de bekendste manieren is affiliate marketing. In The affiliate roadmap leert Danique Bras je hier alles over én ze leert je nog veel meer. Hieronder lees je meer over wat de cursus precies inhoudt en hoe deze ervaren wordt.

Over Danique Bras

Danique Bras heeft de opleiding Communicatie gevolgd aan de Hogeschool Windesheim en begon tijdens het studeren al met ondernemen. In 2015 wilde ze meer leren over affiliate marketing en heeft ze verschillende cursussen gevolgd, maar de informatie die ze zocht bevatten de cursussen niet. De informatie was incompleet, oud of geschreven door iemand die niet in die wereld bekend is. Om hier verandering in te brengen heeft ze vanuit haar eigen ervaring een cursus opgezet die alle informatie bevat die je nodig hebt om meer passieve inkomsten te genereren met affiliate. Dit noemt ze The affiliate roadmap.

Naast haar eigen onderneming is Danique ook actief als interim bij (grote) bedrijven op het gebied van online marketing. Nog een paar leuke weetjes over Danique? Je kan haar wakker maken voor pannenkoeken en Daim chocola. Maar ze is natuurlijk een 

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers:  Danique heeft 120+ personen geholpen. Ze biedt ook 1:1 sessies aan, dus dit is niet enkel met deze affiliate cursus.

Prijs cursus: Als je de cursus in één keer aanschaft kost dit 497 euro. Het is ook mogelijk om in vijf termijnen te betalen, wat betekent dat je 127 euro per termijn betaalt.

Kortingsmogelijkheden: Zover bekend gelden er op dit moment geen kortingen

Geschikt voor / voor wie: De cursus van Danique is geschikt voor mensen met én zonder website. De cursus leert je hoe je (meer) geld kan verdienen met je website, maar ook met je eigen merk door het creëren van autoriteit. Ook leert ze je hoe je geld kan verdienen met Pinterest.

Wat leer je in de cursus?

In The affiliate roadmap cursus leer je meer dan alleen de basis van affiliate marketing. Danique leert je onder andere meer over hoe je je eigen merk bouwt en hoe je goede relaties opbouwt, zodat je écht een online influencer wordt. Al haar eigen ervaring, die ze heeft opgedaan met zelf ondernemen en door bij (grote) bedrijven te zien hoe die online marketing gebruiken en inzetten heeft ze in deze cursus gebundeld. 

De affiliate roadmap bestaat uit zes modules, die in totaal uit meer dan 30 video’s bestaat, werkboeken en meerdere checklists.De onderstaande zes modules komen aanbod in de cursus.

  • Module 1: Affiliate marketing, aangenaam
  • Module 2: Converterende websites bouwen
  • Module 3: Van storytelling naar storyselling
  • Module 4: SEO is a race, not a sprint
  • Module 5: Money is the list
  • Module 6: SEA, winstgevende advertising
  • BONUS: Pinterest affiliate

Reviews The affiliate roadmap

Er staan een aantal mooie reviews op de website van Danique, maar als er gekeken wordt naar de inhoud van de reviews lijken deze niet over the affiliate roadmap cursus te gaan. Het gaat met name over dat Danique een fijne dame is om mee samen te werken, dat zij teksten snel om kan zetten tot iets leesbaars en veel kennis heeft. 

Een andere review die geschreven is, is van Donna Louisa zij geeft aan dat het fijn is dat de cursus uit video’s bestaat. Dit maakt het gemakkelijk om te volgen en je kan het altijd nog eens terugkijken. Ook geeft zij aan dat je veel meer leert dan enkel affiliate marketing. Het nadeel vond ze dat het maar 6 modules zijn, waardoor je redelijk snel klaar bent met de cursus. In haar review was de cursus 397 euro, wat betekent dat deze inmiddels in prijs is gestegen.

Voordelen & Nadelen

Er zitten meerdere voordelen aan het volgen van The affiliate roadmap cursus waaronder dat je altijd hulp kan vragen aan Danique per mail. Bij andere cursussen is het vaak het geval dat je geen (extra) vragen kan stellen. Daarnaast houd je levenslang toegang tot de cursus en word je ook toegevoegd aan de community.

Het is lastig inschatten hoeveel extra toegevoegde waarde je in de cursus krijgt. Doordat affiliate marketing steeds bekender is, is hier online veel informatie over te vinden. Maar wil je alles op een plek en de mogelijkheid om vragen te stellen? Dan kan The affiliate roadmap een goede optie zijn.

Alternatieven

Een alternatief voor de cursus van Danique is de cursus Affiliate Marketing Meesterschap van Robert Jansen. Hij is de man achter het platform succesvoorhetoprapen. Zijn cursus is 200 euro goedkoper dan die van Danique. Ook heeft hij een boek uitgebracht, die je voor slechts 5 euro kan aanschaffen. In zijn e-book Voor altijd vrij vertelt hij over de methode die hij gebruikt. 

Wil je op een ander gebied van ondernemen meer leren? Bekijk dan hier over welke cursussen onze experts nog meer reviews geschreven hebben. 

Conclusie & gedachten

The affiliate roadmap van Danique Bras is een cursus die je leert hoe je passief inkomen kan genereren door affiliate marketing. Naast dat ze je leert wat affiliate marketing is, leert ze je ook de verschillende verdienmodellen. In de cursus ligt de nadruk op websites, maar in de bonus module leert ze je meer over Pinterest. Mocht je al (veel) kennis hebben op het gebied van affiliate marketing is het de vraag in hoeverre de informatie uit de cursus nieuw is, maar je kan Danique mailen met vragen. Wil je specifieke hulp? Dan biedt ze ook 1:1 sessies aan.

Vind je de cursus aan de dure kant? Dan kan je overwegen om de cursus Affiliate Marketing Meesterschap te volgen of eerst zijn e-book  Voor altijd vrij te bestellen, waarbij je onder andere ook een 3-daagse kick-start training ontvangt.

Heb jij ervaring met The affiliate roadmap van Danique? Laat hieronder weten hoe jij het hebt ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *