Affiliate Marketing Revolutie van Internet Succes Gids

Affiliate Marketing Revolutie van Internet Succes Gids

Affiliate marketing is dé perfecte methode om passief inkomsten te genereren. Met een goede basis en door stelselmatig tijd te investeren in je affiliate marketing website, zorg je ervoor dat je uiteindelijk passief geld verdient. Zo verdien je gemakkelijk inkomsten naast je baan, of creëer je een locatie-onafhankelijk leven waarin je kunt gaan en staan waar je wilt. En dat zonder omkijken te hebben naar je inkomsten. In de Affiliate Marketing Revolutie van Internet Succes Gids leer je stap voor stap je eigen affiliate website op te zetten en waar je rekening mee moet houden om dit tot een succes te maken.

Over Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is de oprichter van Internet Succes Gids en een van de bekendste namen in de affiliate marketing in Nederland. De Affiliate Marketing Revolutie is dan ook de meest aangeschafte affiliate cursus in Nederland. Jacko Meijaard is 27 jaar oud en leeft zelf ook van affiliate marketing. Hij heeft zelf maar liefst 25 affiliate websites waarop hij producten uit allerlei niches promoot: afvallen, klussen, muziek, dating en nog veel meer. 

Ook staat Jacko bekend om zijn ongelofelijke doorzettingsvermogen. Hij blijft elke keer meer willen. 2,5 jaar geleden verdiende hij 250 euro per dag met affiliate marketing. Nu is hij hard aan het werk om hier het dubbele van te maken. Hij wil steeds meer verdienen en is daarom elke dag wel een moment aan zijn bedrijf bezig. Al verstuurt hij maar een mail, zolang je bezig bent kun je groei realiseren. Op dit moment verdient Jacko met 1 tot 2 uur werken per dag, ruim 10.000 euro per maand met affiliate marketing.

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: 25.000

Prijs cursus: 297 euro

Kortingsmogelijkheden: Er zijn heel vaak welkomstacties waarbij de prijs 47 euro is. Het is dus aan te raden om zo’n actie af te wachten.

Geschikt voor / voor wie: Voor iedereen die passief inkomen wilt verdienen met affiliate marketing. Je hebt geen voorkennis nodig, maar ook als je al wel voorkennis hebt is de cursus erg nuttig.

Wat leer je in de cursus?

Overzicht modulen

 • Bekijk dit eerst (1 les)
 • Inspiratie en motivatie (10 lessen)
 • Module 1: Wat is affiliate marketing, affiliate netwerken & product kiezen (3 lessen)
 • Module 2: Domeinnaam & website (6 lessen)
 • Module 3: Marketheme (12 lessen)
 • Module 4: Website opzetten (5 lessen)
 • Module 5: Zoekwoordenonderzoek (6 lessen)
 • Module 6: Tekst, afbeeldingen & affiliate links plaatsen (7 lessen)
 • Module 7: SEO (3 lessen)
 • Module 8: API koppelingen maken (20 lessen)
 • Module 9: Affiliate marketing via social media (2 lessen)

Samenvatting belangrijkste leerdoelen

De modules zijn op zo’n manier opgebouwd dat je stap voor stap wordt meegenomen in hoe je je eigen affiliate website opzet. Eerst leer je wat affiliate marketing is, hoe het werkt, en hoe je kiest waar je website over moet gaan. Vervolgens begin je met het aanschaffen van een hosting en domeinnaam, zodat je website online kan gaan. Daarna wordt je meegenomen in het opzetten van je website, eventueel met hun eigen Marketheme thema. 

Vervolgens wordt meer ingegaan op de inhoud van de website en hoe je ervoor zorgt dat je blogs gevonden worden op Google. Denk bijvoorbeeld aan zoekwoordenonderzoek en SEO. Ook leer je hoe je content toevoegt aan je pagina en hoe je zorgt dat de pagina converteert door het plaatsen van affiliate links (met of zonder API koppelingen). Voor mensen die ook graag met affiliate marketing via social media willen werken, gaat de laatste module daarover.

Reviews Affiliate Marketing Revolutie

Omdat de Affiliate Marketing Revolutie van Internet Succes Gids zo enorm vaak wordt verkocht, zijn er ook heel veel reviews online te vinden. Wat Jacko heel slim heeft gedaan, is door zijn eigen cursus ook te laten promoten door middel van affiliate marketing, waardoor nog meer mensen de cursus gaan kopen. Wel is het een hele nuttige cursus, dus is het ook zeker de moeite waard om deze te promoten.

Op Trustpilot krijgt de Affiliate Marketing Revolutie maar 3,9 uit 5 sterren, waarbij de meeste populaire cursussen meestal wel in ieder geval een 4 of hoger scoren.

De reviews op Trustpilot van de Affiliate Marketing Revolutie
Bron: Trustpilot

Zoals je kunt zien, wordt er door 13% van de mensen slechts 1 ster gegeven. Als je echter dieper inzoomt op deze statistieken en de reviews daadwerkelijk gaat lezen, dan blijkt het dat iedereen die 1 ster geeft boos is dat ze hun geld niet terugkrijgen wanneer ze hebben gevraagd om een refund.

Dit fenomeen is eenvoudig te verklaren. Omdat er zo veel mensen via affiliate marketing de cursus proberen te verkopen en daardoor hopen geld te verdienen, gaan er heel veel valse beloftes in de rondte, zoals dat je zonder te werken geld kan verdienen of binnen een paar maanden een X aantal bedrag verdiend zal hebben. Deze info klopt niet, maar wel veel mensen trappen hierin. Hierdoor kopen veel mensen de cursus die vervolgens hun geld terug willen omdat het niet is wat ze ervan verwacht had. Hierdoor zijn er zo veel refund aanvragen dat de lijst langer en langer wordt. Daardoor moeten mensen soms wat langer wachten voordat ze hun geld terugkrijgen.

De inhoudelijke reviews zijn verder allemaal positief en geven allemaal 5 sterren. Dit is een heel goed teken.

Voordelen & Nadelen

Een groot voordeel van de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is dat Jacko een van de grootste experts van Nederland is in dit vakgebied. Hij legt precies uit hoe hij alles heeft aangepakt om succesvol te worden met affiliate marketing en als jij dit ook zo doet, is succes dus gegarandeerd. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van je eigen kunnen en inzicht, maar het is voor iedereen mogelijk om affiliate marketing als verdienmodel in te zetten.

Ook is het fijn dat alle informatie in korte behapbare video’s is opgenomen waarin ook slides worden gebruikt om dingen verder uit te leggen. Nadat de cursus af is, heb je verder ook nog heel veel aan het forum waar je toegang tot krijgt. In dit forum kun je al je vragen stellen en ook Jacko en andere beheerders geven hier antwoord op. Hierdoor leer je heel veel meer dan alleen uit de cursus. Ook door de vragen van andere cursisten te lezen doe je superveel extra kennis op.

Een nadeel van deze cursus vind ik wel dat het heel erg om Marketheme heen gebouwd is. Dit is een WordPress-thema dat Jacko en zijn team hebben gebouwd om het makkelijker te maken om je website in te richten en succesvol te maken. Echter, een abonnement hierop is best duur en daarom maakt het merendeel van de cursisten hier geen gebruik van. Je kunt namelijk ook gewoon gratis een website bouwen via WordPress. Toch wordt Marketheme de hele tijd gepromoot en gaat er een hele module over Marketheme.

Toch is ook als je geen gebruikmaakt van Marketheme de cursus zeker de moeite waard. Omdat je stap voor stap wordt meegenomen in het proces van het opzetten van een succesvolle affiliate website, is het voor iedereen mogelijk om na deze cursus een affiliate website te hebben.

Alternatieven

Als uitbreiding op de Affiliate Marketing Revolutie kun je je ook aansluiten bij de 10K club, waarin je met persoonlijke begeleiding je affiliate website nog beter leert professionaliseren om hier nog meer uit te kunnen halen.

Ben je toch niet zo’n fan van Internet Succes Gids en zoek je liever een andere affiliate marketing cursus? Kies dan bijvoorbeeld voor het Affiliate Marketing Meesterschap van Succes voor het Oprapen. Of volg de Affiliate Roadmap van Danique Bras. In onze reviews lees je alles over wat deze cursussen onderscheidt van de Affiliate Marketing Revolutie.

Conclusie & gedachten

De Affiliate Marketing Revolutie van Internet Succes Gids is geschikt voor iedereen die bereid is om tijd te investeren om passieve inkomsten te genereren. Je moet wel beseffen dat je geduld moet hebben. Het kan namelijk lang duren voordat je geld verdient en je moet dus niet te snel opgeven. Je moet echt een passie hebben waar je het leuk vindt om tijd aan te besteden. En je moet echt serieus aan je website willen werken. Alleen dan zal je website een succes worden en kan je echt grote inkomsten verdienen.

In de Affiliate Marketing Revolutie word je stap voor stap meegenomen in het proces van een complete affiliate website opzetten. Met dit stappenplan is het ook echt mogelijk om op de langere termijn passieve inkomsten te gaan verdienen. Hiervan zijn meerdere succesverhalen bekend. Het is dus zeker de moeite waard om deze cursus te gaan volgen.

Heb jij ervaring met de Affiliate Marketing Revolutie van Internet Succes Gids? Laat hieronder weten hoe jij de cursus ervaren hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *