Kickstart met zakelijk tekenen van Schetsfabriek

Kickstart met zakelijk tekenen van Schetsfabriek

Zakelijk tekenen, heb jij er al eens van gehoord? Misschien ken je ze wel, de leuke tekeningetjes die bedrijven steeds vaker op hun website, hun social media of in hun brieven hebben staan. Jij zou zoiets ook wel willen hebben. Maar kan je wel goed genoeg tekenen? En waar gebruik je deze zakelijke tekeningen dan het beste voor? Dat leer je in de Kickstart met zakelijk tekenen van Schetsfabriek.

Over Schetsfabriek

Stefanie Jansen is het gezicht achter de Schetsfabriek. Nadat ze meer dan 10 jaar als communicatieadviseur heeft gewerkt, besloot ze het roer om te gooien. In haar vrije tijd tekende ze altijd al veel, en in haar werk als communicatieadviseur was ze eraan gewend om informatie op een zo duidelijk en makkelijk mogelijke manier weer te geven. Toen ze een tekenaar ooit aan het werk zag die hun visie in tekeningen omzette, was ze om. Stefanie volgde een cursus en haar bedrijf volgde.

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: Meer dan 200

Prijs cursus: 49 euro exclusief btw, 59.19 euro inclusief btw

Kortingsmogelijkheden: onbekend

Geschikt voor / voor wie: voor beginners die willen leren hoe je zakelijk kunt tekenen

Wat leer je in de cursus?

Overzicht modulen

  • Module 1: Welkom, hoe werkt de cursus?
  • Module 2: Waarom tekenen?
  • Module 3: Voor je begint – materialen
  • Module 4: De basisvormen: het visueel ABC
  • Module 5: Poppetjes tekenen
  • Module 6: Hoe pas je kleur toe
  • Module 7: Blijf tekenen
  • Module 8: Meer inspiratie

Samenvatting belangrijkste leerdoelen

Zoals je ook kunt zien in het overzicht van de modules, leer je in deze cursus echt de basis van het tekenen: onder andere van voorwerpen, iconen en situaties. En ook waarom het bijdraagt aan het beter overbrengen van jouw boodschap. Deze poppetjes vertellen echt een verhaal. Na het volgen van deze cursus kun je bijvoorbeeld je aantekeningen van vergaderingen of meetings weergeven in tekeningen of mooie tekeningen maken voor in presentaties om zo alles visueler uit te leggen. Of leg juist op een superduidelijke manier aan je klanten uit wat jij voor ze kunt betekenen. Zo spreek je helemaal tot de verbeelding.

Reviews Kickstart met zakelijk tekenen

Op Google of Trustpilot zijn helaas geen reviews van de Schetsfabriek te vinden. Wel laten enthousiaste eerdere cursisten hun mening achter op schetsfabriek.nl. Hieronder een greep uit de reviews:

Voordelen & Nadelen

De Kickstart met zakelijk tekenen van Schetsfabriek heeft heel veel voordelen. Sowieso is de cursus heel erg goedkoop, dus als je wilt investeren in een beginnerscursus waarin je zakelijk leert tekenen, dan is dit de perfecte opstap. Ook om gewoon eens te kijken of het iets voor je is. Aan de andere kant betekent dit wel dat als je op zoek bent naar een verdiepende cursus, dat dit dan misschien geen cursus voor jou is.

Wat ook erg fijn is, is dat de cursus niet alleen uit uitleg bestaat, maar ook uit persoonlijke ervaringen. Bovendien krijg je heel veel oefeningen waarmee je praktisch aan de slag kan, zodat je na de cursus ook echt zakelijk kunt tekenen. Het levert je daardoor ook verschillende dingen op: inspratie, creativiteit, duidelijkheid én enthousiasme.

Je kunt de training op ieder moment dat jou uitkomt volgen. Na de aankoop kom je direct in een online omgeving terecht waar je aan de slag kunt gaan. Dit betekent ook dat je volledig op je eigen tempo kunt werken. Bovendien kun je al je vragen stellen in de community. En ben je toch niet tevreden met de cursus? Binnen 14 dagen krijg je als je niet tevreden bent gewoon je geld weer terug.

Alternatieven

Ben je toch op zoek naar een andere manier om je business een boost te geven? Dan zijn er nog talloze andere cursussen die je als ondernemer kunt volgen.

Wat dacht je van de Online Pinterest Training van PinCreative. Hierin leer je Pinterest inzetten om klanten naar jouw bedrijf te trekken.

Of leer in plaats van tekenen juist designs maken op Canva in de In 30 dagen een Canva kei training van Fanfactor. Ook hiermee fleur je je website, social media of andere promotiemiddelen helemaal op.

Conclusie & gedachten

Deze cursus is geschikt voor jou als je lekker creatief bezig wil zijn en je bedrijf op een originele manier onder de aandacht wil brengen. Of als je juist binnen je bedrijf duidelijkheid wilt brengen met getekende aantekeningen of presentaties. De cursus is echt bedoeld voor beginners, dus als je op zoek bent naar een verdiepende cursus over zakelijk tekenen, dan kun je deze cursus overslaan.

Voor de lage prijs is deze cursus meer dan de moeite waard. Je leert niet alleen om zakelijk te tekenen, maar ook waar je het voor kunt gebruiken en welke materialen je nodig hebt. Bovendien bestaat de cursus niet alleen uit video’s, maar ook uit persoonlijke ervaringen en héél veel opdrachten om mee te oefenen.

Wacht dus niet langer en probeer deze cursus zeker eens uit!

Heb jij ervaring met de Kickstart met zakelijk tekenen van Schetsfabriek? Laat hieronder weten hoe jij de cursus ervaren hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *