Leerprogramma Daytraden & Scalpen van DoopieCash

Leerprogramma Daytraden & Scalpen van DoopieCash

Ben je geïnteresseerd in daytraden en zou je hier graag een cursus over willen volgen? En weet je ook al het een en ander over aandelen en handelen, bijvoorbeeld over swingtraden? Dan is het Leerprogramma Daytraden & Scalpen van DoopieCash perfect voor jou. In deze review vertellen wij onze ervaringen met deze cursus.

Over DoopieCash

In 2017 hebben Chris en Berry het platform DoopieCash opgericht: het grootste online trading platform van Nederland en België. Met dit platform willen ze mensen helpen hun financiële doelen te bereiken op een toegankelijke manier. Zo is het ook voor beginners goed te doen om de leerprogramma’s van DoopieCash te volgen. Hierbij is het volgen Chris en Berry van enorm belang dat alle informatie 100% klopt en juist is, zodat jij op een veilige en goede manier voorgelicht wordt over beleggen. 

Bij elkaar opgeteld zijn Chris en Berry enorm ervaren met beleggen en investeren met ruim twintig jaar op de teller. Maar ervaring is niet het enige dat hun platform tot zo’n succes maakt. Ook hun passie voor beleggen komt zeker over op hun platform. De speciaal ontwikkelde methodes voor de leerprogramma’s zorgen er bovendien voor dat het naadloos aansluit op alles wat jij wil leren. Dit maakt succes met daytraden wel heel gemakkelijk.

DoopieCash
Bron: DoopieCash

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: Niet bekend.

Prijs cursus: 349 euro

Kortingsmogelijkheden: Niet bekend.

Geschikt voor / voor wie: Deze cursus wordt aangeraden als vervolgcursus op het Leerprogramma Swingtraden van DoopieCash.

Wat leer je in de cursus?

  • Module 1: Prijsactie

In deze module leer je alles over prijsacties. Denk bijvoorbeeld aan de fases van prijsacties en hoe je deze fases het beste kan lezen. Uiteindelijk leer je hierdoor precies wanneer je je aandelen het beste kunt kopen en verkopen.

  • Module 2: Backtest

Misschien weet je nog niet wat een backtest is, maar na deze module weet je dat zeker wel. Hierin leer je namelijk precies wat het inhoudt, hoe het werkt en hoe het is opgebouwd.

  • Module 3: Scalpen APA

Via hun eigen ontwikkelde APA scalp systeem krijg je een volledige introductie tot scalpen. Hierin leer je onder andere traden op lagere tijdframes en alle andere zaken die bij scalpen horen.

  • Module 4: Trial & Error

Het systeem van DoopieCash bevat 4 pilaren aan de hand waarvan jij leert om een trading strategie te ontwikkelen. Ook leer je je trading strategie steeds beter te maken.

  • Module 5: Mindset

In deze module leer je niets over traden zelf, maar meer over het aanpakken en stellen van doelen. Je kunt niet zomaar in 1 dag traden, maar met de juiste mindset kun je dit zeker wel bereiken.

  • Module 6: Supply, demand & liquiditeit

Hierin krijg je meer informatie over scalpen op de langere timeframe.

  • Extra: Orderdagboek

Dit is geen lesmodule, maar een Excel-bestand waarin je je trades en orders & trials kunt bijhouden.

Reviews Leerprogramma Daytraden & Scalpen

Op Google zijn 267 reviews te vinden van oud-cursisten en deelnemers van alle leerprogramma’s van DoopieCash. Van deze reviews laten ze ook een selectie op hun eigen website zien. Het is een goed teken dat er zo veel recensies zijn achtergelaten en dat het gemiddelde maar liefst 4,7 uit 5 sterren is. De hoeveelheid recensies en dat niet iedereen 5 sterren heeft gegeven maakt het erg betrouwbaar. Waar je wel rekening mee moet houden, is dat niet alle recensies specifiek over het Leerprogramma Daytraden & Scalpen gaan, maar ook over de andere leerprogramma’s van DoopieCash.

Reviews over het leerprogramma daytraden & scalpen van DoopieCash
Bron: DoopieCash

Voordelen & Nadelen

Het Leerprogramma Daytraden & Scalpen van DoopieCash heeft verschillende voor- en nadelen. Sowieso zijn de leraren in de cursus twee ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van traden. Daarnaast wordt het gegeven op het grootste trading platform van Nederland en België en zijn er al honderden positieve reviews te vinden. Bovendien krijg je als extra bij deze cursus het DoopieCash Orderdagboek, leer je een volledige trading strategie op te stellen, heb je levenslang toegang tot al het cursusmateriaal en krijg je daar bovenop nog toegang tot alle nieuwe updates van de cursus.

De cursus bestaat uit 4 uur cursusmateriaal en bevat alle benodigde informatie om een succesvolle daytrader te worden. Je krijgt duidelijke uitleg en geen extra dingen waar je toch niks aan hebt. Daarbij krijg je alle kennis, tips en tricks van de experts, waardoor de cursus een persoonlijk tintje krijgt en de feitelijke informatie concreet wordt gemaakt.

Het nadeel is misschien wel de prijs van de cursus, dat is namelijk 349 euro. Voor 4 uur cursusmateriaal lijkt dit wat veel. Echter, je krijgt natuurlijk veel meer dan alleen die 4 uur materiaal. De levenslange toegang tot het materiaal en alle extra tools zijn natuurlijk veel meer waard.

Alternatieven

Zoals hierboven ook al vermeld, is DoopieCash het grootste trading platform van Nederland en België. Ze hebben dus zeker meer cursussen dan alleen dit leerprogramma over daytrading. Zo kun je eerst ook een gratis Crypto Cursus voor Beginners volgen bij DoopieCash. Hierin leer je alle besics over investeren in crypto.

Daarnaast heeft DoopieCash ook nog een ander leerprogramma, namelijk het Leerprogramma Swingtraden. Ze raden zelf aan om dit leerprogramma te volgen voordat je het Leerprogramma Daytraden & Scalpen volgt.

Bovenop deze cursussen, kun je bij DoopieCash ook terecht voor individuele begeleiding. Hierdoor zul je merken dat je nog sneller progressie boekt en dat alles wat je niet snapt in een keer duidelijk wordt.

Wil je naast daytraden en scalpen ook wat van je geld op de lange termijn beleggen? Dan kun je bijvoorbeeld Vrijheid Vastgoed van Martijn van den Berg volgen, of dan kan de Crypto en Trading Academy van Madelon Vos wel eens iets voor jou zijn.

Conclusie & gedachten

Het Leerprogramma Daytraden & Scalpen is voor jou geschikt als vervolgcursus op het Leerprogramma Swingtraden. In de cursus leer je om zelf een succesvolle en winstgevende daytrading strategie op te zetten. In 4 uur aan videomateriaal leer je alle tips, tricks en tools over daytraden en scalpen. Ook houd je levenslang toegang tot de cursus en tot alle updates van deze cursus.

De prijs van de cursus is 349 euro. Voor slechts vier uur aan cursusmateriaal kan dit veel geld lijken, maar aan de andere kant krijg je er veel meer voor terug. En als je een succesvolle daytrader wordt, heb je dit geld natuurlijk binnen no time terugverdiend en heb je er levenslang profijt van. 

Heb jij ervaring met het Leerprogramma Daytraden & Scalpen van DoopieCash? Laat ons hieronder weten hoe jij deze cursus ervaren hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *