Trading Navigator Methode van Beleggen.com

Trading Navigator Methode van Beleggen.com

Wil jij binnen zes weken leren hoe je geld verdient op de beurs? En dat alleen maar bewerkstelligen door het gebruik van eenvoudige software en een cursus die zes weken duurt? Dan ben je op zoek naar de Trading Navigator Methode van Beleggen.com. In deze review vertellen we je alles over deze cursus. 

Over Harm van Wijk

Harm van Wijk is de oprichter en eigenaar van Beleggen.com. Hij heeft Economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en heeft zich daarna volledig gestort op het helpen en ondersteunen van particulieren bij het beleggen. Daarnaast heeft hij ook geholpen bij het oprichten van SNS Fundcoach, het opzetten van de beleggingssite van de SNS, de oprichting van Binck Bank de het opzetten van beleggingssite van DFT.nl (De Financiële Telegraaf) en de Turbo’s van ABN Amro. 

Door te adviseren over al deze bekende programma’s, wisten particulieren Harm van Wijk ook steeds vaker te vinden met hun vragen. Dit besloot hij door te zetten door particulieren te gaan helpen met al hun vragen en ze wegwijs te maken in het beleggen voor bijvoorbeeld pensioen of hypotheek. Zo schreef hij als hulp bijvoorbeeld het gratis boek ‘in 10 stappen succesvol beleggen’ en de gratis handleiding ‘Ontdek hoe je binnen 5 minuten 30 winstgevende aandelen selecteert’. Uiteindelijk kwam er dus ook de allesomvattende Trading Navigator Methode cursus, waarin jij in zes weken alles leert over geld verdienen op de beurs. Ondertussen is Harm van Wijk al 32 jaar bezig met het geven van particulier beleggingsadvies.

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: Niet bekend, maar Beleggen.com heeft in totaal wel al meer dan 87.000 particulieren geholpen met beleggen.

Prijs cursus: 1497 euro.

Kortingsmogelijkheden: De cursus lijkt permanent te zijn afgeprijsd van 2997 euro naar 1497 euro.

Geschikt voor / voor wie: Startende beleggers, allround beleggers, actieve beleggers en daytraders.

Wat leer je in de cursus?

De cursus duurt zes weken lang en je krijgt iedere dag een nieuwe les. In deze lessen leer je uiteindelijk een compleet stappenplan over hoe je succesvol kunt beleggen aan de hand van simpele software. Natuurlijk krijg je ook toegang tot deze software en krijg je 2 jaar gratis toegang tot VIP MBC. Ook ontvang je na aanschaf van de cursus 2 jaar alerts via Telegram, handleidingen en 1-op-1 coaching. Bovendien ontvang je MeXem transactietegoed en 2 jaar LIVE coaching.

Het lesmateriaal van de cursus zelf is opgebouwd uit video’s van Harm van Wijk. Ook leer je aan de hand van case studies, checklists en samenvattingen. Bovendien krijg je toegang tot community, waarin ook live Q&A’s worden gegeven door beleggingsexperts.

Reviews Trading Navigator Methode van Beleggers.com

Beleggers.com heeft 51 reviews op Google. Let wel op, dit gaat over al hun aanbod en dus niet specifiek over de Trading Navigator Methode. De gemiddelde beoordeling is 4,3 uit 5 sterren. Dit is een vrij goede beoordeling en ook op redelijk wat beoordelingen gebaseerd. Op hun eigen website lichten ze vier van deze reviews uit:

Deze reviews zijn erg positief. Opvallend is dat een review ook van Martijn van den Berg is, die we nog kennen van Vrijheid Vastgoed en de Vastgoed Community. Omdat hij ook een grote naam is in de wereld van (vastgoed)beleggen, is zo’n review van hem heel waardevol. Aan de andere kant kun je je afvragen of ze elkaar niet gewoon kennen en willen helpen met een review.

Op Trustpilot krijgt beleggen.com een wat minder hoge beoordeling, namelijk 3,2 uit 5 sterren. Dit is gebaseerd op 22 reviews. Echter, de slechte reviews gaan niet per definitie over de Trading Navigator Methode, maar meer over de (volgens sommige mensen) te commerciële manier van marketing. Ook vormen de reviews die 5 sterren geven alsnog de meerderheid, namelijk 54%.

Voordelen & Nadelen

De Trading Navigator Methode van Beleggen.com heeft verschillende voordelen. Als eerste krijg je enorm veel cursusmateriaal en bonussen. Daarbij leer je alles van iemand die al 32 jaar ervaring heeft met het geven van beleggingsadvies aan particulieren. Dat hij er verstand van heeft, blijkt wel aan de grote bekende banken die hem ook om beleggingsadvies vragen en hem mee laten helpen met het opzetten en oprichten van bekende platformen.

Het fijne aan deze cursus is daarnaast dat er hele goede recensies over gegeven worden. Sowieso heeft Harm van Wijk al zo enorm veel mensen geholpen dat hij wel iets goed moet doen, anders waren er natuurlijk al veel meer negatieve recensies online gekomen. 

Misschien kan de prijs van de cursus je in eerste instantie wel afschrikken, maar bedenk wel wat je hiervoor terugkrijgt. Voor deze 1497 euro krijg je 6 weken aan cursusmateriaal inclusief heel veel extra’s, waaronder software, toegang tot een community, 1-op-1 en LIVE coaching en levenslang toegang tot al het cursusmateriaal op al je apparaten.

Alternatieven

Om je te laten inkomen in de beleggerswereld, heb je op beleggen.com nog tal van andere opties. Zo kun je het gratis boek ‘in 10 stappen succesvol beleggen’ bestellen. Dit is een boek dat bij jou wordt thuisbezorgd met daarin de 10 stappen voor succesvol beleggen heel uitgebreid uitgelegd.

Ook kun je deelnemen aan de gratis online training die door Beleggen.com wordt gegeven. Hierin leer je bijvoorbeeld hoe je eenvoudig rendement kunt maken met software, ook als je nog geen of niet zo veel ervaring hebt. Bovendien leer je over hoe het beheren van je portefeuille maar 5 minuten per week hoeft te kosten en hoe je al met 250 euro kunt beleggen én een mooi rendement kunt behalen.

Bovendien kun je ook nog de gratis handleiding over aandelen selecteren downloaden. Het gaat om de handleiding ‘Ontdek hoe je binnen 5 minuten 30 winstgevende aandelen selecteert’. De titel spreekt natuurlijk voor zich over wat je leert in deze handleiding. Je hoeft alleen je e-mailadres en voornaam in te vullen en dan ontvang je de handleiding binnen enkele minuten in je mailbox.

Maar er zijn nog meer gratis diensten waar je van kunt profiteren. Beleggen.com biedt ook gratis strategiegesprekken aan. In dit geval krijg je een 1-op-1 gesprek waarmee je samen de kunst van beleggen gaat leren kennen, je portefeuille leert beheren in 5 minuten per week, de juiste brokers en software kiest en hoe je rendement maakt met eenvoudige software.

Toch op zoek naar een hele andere cursus? Zo kun je je bijvoorbeeld ook verdiepen in swingtraden door het Leerprogramma Swingtraden van DoopieCash te volgen. Of leer over het volledig automatiseren van het proces van geld investeren met De Geldmachine Cursus Online van René Cooiman.

Conclusie & gedachten

De Trading Navigator Methode van Beleggen.com is cursus waarin je aan de hand van een handig stappenplan leert beleggen. Je krijgt hierbij echt handvatten aangereikt waar je iets mee kunt en waardoor je echt stappen kunt zetten in het winstgevend beleggen. De cursus is voor jou geschikt als je een startende belegger bent, een allround of actieve belegger bent of een daytrader bent.

De cursus is zeker de moeite waard omdat het door Harm van Wijk wordt gegeven. Hij is echt expert op zijn vakgebied en heeft zijn sporen allang verdiend door al meer dan 87.000 particulieren advies te geven over beleggen en mee te werken met beleggingsplatformen van allerlei grote banken.

In vergelijking met andere cursussen is deze cursus misschien iets prijziger, maar voor wat je ervoor terugkrijgt, is het in verhouding heel erg goedkoop. Er zitten zo veel extra’s bij en je krijgt zo veel cursusmateriaal aangereikt, dat je zeker gaat profiteren van wat je leert in deze cursus.

Heb jij ervaring met de Trading Navigator Methode van Beleggen.com? Laat hieronder weten hoe jij de cursus ervaren hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *