Online Business Academy van Dutch Digital Nomad

Online Business Academy van Dutch Digital Nomad

Een leven vol vrijheid en je dagen indelen zoals je het zelf wilt. Wie wil dat nou niet? Het is helaas iets wat vaak voor mensen nog als een te grote stap voelt, maar het is echt mogelijk. Grysilde van Dutch Digital Nomad durfde de sprong te wagen en helpt nu anderen hierbij. Zij heeft haar droomjob gevonden. In haar Online Business Academy helpt ze jou met jouw bedrijf opstarten of opschalen. 

Over Dutch Digital Nomad

De dame achter Dutch Digital Nomad heet Grysilde. Zij beschrijft zichzelf als een ware vrijheidszoeker, niet gemaakt voor een fulltime baan van 9 tot 5. Het liefst wil ze reizen, lekker eten en zich bezighouden met online marketing. Daarom sprong ze in 2017 in het diepe en Grysilde voor zichzelf.

Dutch Digital Nomad is vanuit haar eigen verhaal ontstaan. Nu helpt en inspireert Grysilde anderen om ook een online ondernemers droom te bewerkstelligen. Werken waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt.

Belangrijke gegevens

(Geschatte) aantal deelnemers: 1520 cursisten in de online leeromgeving

Prijs cursus: Van 1397 euro naar 997 euro. Het is ook mogelijk om de cursus in zes termijnen (194 euro) of twaalf termijnen (99 euro) te betalen. De goedkoopste optie is om de cursus in één keer aan te schaffen

Kortingsmogelijkheden: Op dit moment is er een vaste korting voor iedereen. Soms is er bij aanschaf nog een extra bonus geldig. In september 2022 was dit bijvoorbeeld toegang tot de VIP week. 

Geschikt voor / voor wie: De Online Business Academy van Grysilde is geschikt voor iedereen die een eigen bedrijf wil of er al een heeft, maar wil opschalen. Met de juiste strategie kan je meer geld verdienen door slimmer te werken.

Wat leer je in de cursus?

De cursus is zowel voor startende ondernemers als ondernemers die al enige tijd bezig zijn. Er komen dus veel onderwerpen aanbod, zoals marketingstrategieën, sales en er wordt gewerkt aan je mindset. 

De cursus zelf bestaat uit 19 modules en een bonus cursus. De modules zijn opgedeeld in 73 lessen. Hieronder een overzicht van de modules.

 • Module 1: Introductie in hybride bedrijf
 • Module 2: je why
 • Module 3: ideale klant + markt
 • Module 4: strategisch aanbod
 • Module 5: converterend schrijven
 • Module 6: jouw academy
 • Module 7: content creatie
 • Module 8: het meest uit je bonussen halen
 • Module 9: prijzen bepalen en pitchen
 • Module 10: verkopen via je website
 • Module 11: werken met salesfunnels
 • Module 12: marketing
 • Module 13: I love sales
 • Module 14: werken met pilotklanten
 • Module 15: klanten helpen en motiveren
 • Module 16: algemene voorwaarden
 • Module 17: salesplan
 • Module 18: money mindset
 • Module 19: Signature methode ontwikkelen

Bonus: online cursus digital nomad leven. In deze cursus leer je meer over topbestemmingen waar je kan werken, goedkope vliegtickets, hoe het werkt met verzekeringen en of je je in Nederland moet uitschrijven?

Reviews Online Business Academy

Grysilde is met Dutch Digital Nomad niet te vinden op Trustpilot, waardoor het lastig is om reviews te vinden waar zij zelf geen invloed op heeft gehad. Op haar website zelf staan meerdere positieve reviews. De cursisten geven aan dat de cursus volledig is, heeft geholpen bij hun mindset en dat je van A tot Z leert hoe je een online cursus kan maken en verkopen. Mocht je een eigen cursus willen maken, is deze cursus dus ook erg geschikt. 

Voordelen & Nadelen

Als je besluit om de Online Business Academy van Dutch Digital Nomad aan te schaffen dan blijf je levenslang toegang houden tot de lessen. In reviews schrijven cursisten dat zij soms nog enkele modules terugkijken, wat een groot voordeel is voor ze. Een ander voordeel is dat de academy erg uitgebreid is, waardoor de kans klein is dat je onvoldoende kennis zal opdoen of geen nieuwe informatie ontdekt.

Een nadeel van de academy kan zijn dat je zelf de discipline moet hebben om te werken aan de modules. De modules kan je in je eigen tijd volgen en hiervoor zijn geen gezamenlijke (live) afspraken. Bedenk voor jezelf goed of dit bij jou past. 

Alternatieven

Er zijn meerdere cursussen die je helpen bij het opzetten van een (online) bedrijf. Afhankelijk van wat je wil leren, zijn er meerdere alternatieve. Voordat je een cursus gaat aanschaffen is het goed om te bedenken of je al weet wat voor eigen bedrijf wil je wil oprichten?

Wil je een podcast oprichten? Dan is de Podcast Masters Academy van Mirjam Heggers wellicht een betere optie. Of wil je specifiek aan de slag met affiliate marketing? Dan zijn The Affiliate Roadmap van Danique Bras of Affiliate Marketing Meesterschap van Succes voor het Oprapen ook twee goede opties.

Maar weet je nog niet welke richting je precies op wil? Dan leer je in deze cursus op alle vlakken wat er nodig is voor het opzetten van je eigen bedrijf. Vergelijkbare cursussen zijn de bouw je business in 28 dagen van de IMU, de spoedcursus geld verdienen met je passie van 365 dagen succesvol en start je online bedrijf van Nowherdays. Alle drie de cursussen zijn een stuk goedkoper, maar ook een stuk minder uitgebreid qua hoeveelheid modules.

Conclusie & gedachten

Ben jij een beginnende of ervaren ondernemer, die een online bedrijf wil oprichten, waarbij veel vrijheid is? Dan helpt Grysilde je graag met haar eigen ervaring en de ervaringen van andere experts.

De Online Business Academy van Grysilde is een uitgebreide cursus, die je op alle vlakken de benodigde informatie geeft. Je gaat aan de slag met onder andere marketing, sales en je eigen (ondernemers) mindset. 

De cursus is relatief prijzig ten opzichte van de alternatieve die er zijn, maar in dit geval dien je al iets beter te weten wat voor richting je op wil met je eigen bedrijf en heb je vaak maar een beperkt aantal weken of maanden toegang. De academy van Grysilde is gericht op de lange termijn. 

Heb jij ervaring met de Online Business Academy van Dutch Digital Nomad? Laat hieronder weten hoe jij de cursus ervaren hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *